Sport, Stiri

Seful lui Reghecampf de la Al Hilal a facut anuntul!

Seicul Abdulrahman bin Mussad isi pune mainile in cap cand aude de Romania. Presedintele lui Al Hilal s-a plans in presa araba despre modul in care functioneaza autoritatile fiscale din tara noastra.

61593110

In 2009, Mirel Radoi a plecat de la Steaua la Al Hilal, echipa antrenata pe atunci de Cosmin Olaroiu, intr-un transfer care i-a costat pe arabi circa 6 milioane de euro. Foarte mult timp, sefii lui Al Hilal s-au luptat sa obtina de la statul roman TVA-ul din acest transfer, care nu era deloc o suma de neglijat: 900.000 de euro.

“In 2009, dupa ce l-am cumparat pe Radoi, am avut o problema cu taxele din Romania. Am primit foarte greu cei 900 de mii de euro din partea statului roman. Mi se pare extrem de ciudat ce s-a intamplat”, a declarat bin Mussad pentru presa araba, conform Ziare.com.

Foarte multi sefi de cluburi de fotbal din Romania, impresari si jucatori au cerut scoaterea TVA-ului pentru transferurile in strainatate. Tara noastra este singura din Europa care aplica aceasta regula. TVA-ul poate fi recuperat, insa procedura este greoaie si poate dura cateva luni.

Al Hilal a pierdut sambata finalei Ligii Campionilor Asiei, dupa ce a terminat 0-0 meciul doi cu australienii de la Sydney Wanderers. Romanul a fost criticat de o parte a presei pentru acest esec, insa conducerea echipei este inca de partea lui.

“Am avut ghinion, am avut multe ocazii si am fost echipa mai buna. Cred ca baietii au facut treaba buna, sunt foarte mandru sa fiu antrenorul lor. Daca pierzi pentru ca ai jucat slab, trebuie sa feliciti echipa adversa. Dar cand joci cum am jucat, te simti foarte rau”, a declarat Reghecampf, conform presei saudite.