Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Până de curând, aceasta avea un contract profitabil cu Pro Tv, ca jurat la emisiunea Românii au Talent. Neînțelegerile dintre cele două părți au făcut ca aceasta să fie înlocuită, în cele din urmă, cu Mihai Petre.

Deşi practic nu are niciun fel de studii superioare, Mihaela Rădulescu a câştigat, de-a lungul timpului sute de mii de euro din contractele de televiziune sau cele de imagine şi era foarte apreciată pe piaţa media. Ea a început nici mai mult, nici mai puţin de patru facultăţi, dar nu a absolvit niciuna.

A finalizat trei ani la Academia de Educaţie Fizică şi Sport, doi ani de Fifologie, unul de psihologie şi alţi trei de regie la Universitatea Hyperion. Practic diva a rămas tot la nivel de studii medii, neavând nicio licenţă încheiată, conform unor surse din anturajul ei.

Aceasta a avut până acum şi trei soţi, dintre care doi celebri şi bogaţi, Ștefan Bănică şi Elan Schwartzenberg. A păstrat totuşi numele primului, Bogdan Rădulescu. Înainte să devină doamna Mihaela Rădulescu, aceasta se numea Mihaela Țiganu şi nu-I plăcea foarte tare acest lucru.

 

Primul ei job a fost cel de şofer de taxi, ea însăşi oferind această informaţie către presă. Ulterior, l-a cunoscut pe Dan Chişu, care a lansat-o în lumea televiziunii şi a transformat-o într-o vedetă de mare success.