Showbiz, Stiri

Secretul Mădălinei Manole a fost… Radu Vâlcan

Vasile Vâlcan: “Mădălina a divorţat de Şerban Georgescu pentru Radu Vâlcan”

5-4

La trei ani de la moartea Mădălinei Manole, tatăl renegat de Radu Vâlcan deconspiră motivul pentru care regretata solistă a divorţat de Şerban Georgescu, cel care a transformat-o într-o adevărată stea a muzicii pop româneşti. Vasile Vâlcan, tatăl lui Radu Vâlcan, aruncă bomba: „Fiul meu este de vină!”.

Deşi toată lumea ştia că ruptura dintre Mădălina Manole şi Şerban Georgescu s-a produs din pricina faptului că nu aveau copii, un motiv pe care l-au invocat, dealtfel, şi părinţii Mădălinei, tatăl lui Radu Vâlcan, Vasile Vâlcan, susţine cu declaraţii că fiul său a fost mărul discordiei dintre cei doi regretaţi artişti.

5-6
Radu Valcan, fostul iubit al Madalinei

După cum se ştie, relaţia dintre Mădălina Manole şi Radu Vâlcan este de notorietate, însă dedesubturile acesteia au fost secrete până acum. În urmă cu 12 ani, adică în 2001, pe când solista avea 34 de ani, iar Radu, 24 de ani, cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte, deşi „fata cu părul de foc” era căsătorită pe-atunci cu Şerban Georgescu, un renumit compozitor. Un an mai târziu, Mădălina a divorţat de cel care a consacrat-o. „Eu n-am ştiut despre divorţ decât cu o săptămână înainte. Mi-a pus o hârtie pe masă, apoi şi-a luat bocceluţa şi a plecat”, spunea compozitorul pe-atunci.

5-5
Serban Georgescu

Tatăl lui Radu Vâlcan explică cum au stat lucrurile. „Radu s-a iubit cu Mădălina Manole când ea era măritată cu Şerban. Era amantul ei. Pe-atunci, el era manechin, iar Mădălina era o rampă de lansare pentru el. I-am spus de multe ori să o lase în pace, mai ales că femeia era măritată, însă nu m-am mai băgat când am văzut că nu am cu cine să vorbesc. După un an de relaţie, am aflat că Mădălina a divorţat de Şerban Georgescu, iar motivul pentru care au făcut-o a fost chiar Radu”, a declarat, pentru Click!, Vasile, renegatul tată al lui Radu Vâlcan. Pe vremea aceea, Radu şi tatăl său nu erau certaţi. Cei doi au rupt legătura doar de şapte ani.

5-7

Se pare că aventura dintre celebra solistă şi pe atunci manechinul Radu Vâlcan se consuma chiar în apartamentul pe care artista şi-l cumpărase pe ascuns, ca să nu afle Şerban Georgescu. „Îşi pregătise terenul. Şi-a cumpărat un apartament în timpul căsătoriei, de care eu habar nu am avut”, a recunoscut Şerban Georgescu, înainte să moară. Iar Vasile Vâlcan confirmă. „Radu nu a adus-o pe Mădălina niciodată acasă. Noi am văzut-o doar la televizor. Se iubeau într-un apartament pe care-l avea Mădălina în Bucureşti. După ce a divorţat de Şerban, au mai fost împreună doar câteva luni. Ştiu că el a părăsit-o”, ne-a mai spus Vasile Vâlcan.

Mădălina Manole nu a avut deloc noroc în dragoste, iar neîmplinirea în plan sentimental i-a adus, într-un final, sfârșitul. Cântăreața a fost căsătorită 8 ani cu compozitorul Șerban Georgescu, dar au fost împreună 15 ani. Şerban Georgescu a transformat-o pe Mădălina Manole într-o vedetă. Deși au divorțat, apropiații celor doi spuneau mereu că sufletul Mădălinei a rămas tot la Șerban, iar moartea acestuia a afectat-o enorm. După divorţul de solistă, în 2002, el s-a recăsătorit cu Eniko, cea care i-a dăruit în anul 2005 o fetiţă, Alessia. În 2007, acesta a decedat la vârsta de 55 de ani

5-8

Mădălina și-a refăcut viața. În anul 2009 s-a căsătorit cu inginerul de sunet Petru Mircea și a devenit mama unui băiețel, un vis pe care nu și l-a putut împlini în perioada căsniciei cu Șerban Georgescu. Și, totuși, “fata cu părul de foc” era nefericită. Pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei, și-a pus capăt zilelor, otrăvindu-se cu Furadan, o substanță foarte toxică, folosită în agricultură. (I.G.)