Victor Cornea
Showbiz

Secretul lui Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan. S-a aflat după 10 ani

Victor Cornea cu care se iubeşte Andreea Balan are un fiu pe care l-a ținut ascuns. Acesta îi seamănă leit.

Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan, are un copil de zece ani. Bărbatul l-a ținut ascuns în tot acest timp. Informația a fost confirmată chiar de tenismen. Pus în fața faptului împlinit, a recunoscut că are un fiu pe care îl cheamă Luca. Şi că actuala iubită a știut adevărul în tot acest timp. Ba chiar i-a cunoscut și fetițele.

După un divorț dureros de tatăl fiicelor sale, Andreea Bălan nu credea că va mai întâlni vreodată un bărbat cu care să-și dorească să se mai recăsătorească. I se părea imposibil ca cineva să o accepte cu doi copii. Dar cel mai mult o afecta faptul că, din punct de vedere medical, ea nu mai poate deveni mamă. Totul s-a schimbat în urmă cu câteva luni. Atunci când l-a întâlnit pe Victor Cornea. Un tenismen cu 9 ani mai mic decât ea. Povestea lor de dragoste a avansat foarte repede. Iar cei doi sunt acum de nedespărțit.

Dezvăluirea lui Victor Cornea

Informația a fost confirmată pentru cancan.ro de Victor Cornea. Acesta se află în turneu în Spania. „Am o relație foarte bună cu el. Cu copilul meu, Luca. Dar și cu mama lui, Irina. O fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă. Pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste. Așa a fost situația atunci. Eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă”, a spus Cornea.

Victor Cornea

Tenismenul a precizat că deşi au avut o relaţie bună, au decis să meargă fiecare pe drumul său. „Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București. A ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo. La o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu. Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu. Nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin”, a adăugat Victor Cornea.

Andreea Bălan l-a cunoscut pe fiul ascuns al iubitului ei

Citește și  Adevăratul motiv pentru care Victor Slav nu-și scoate în lume iubita. Tânăra a făcut videochat și a păcălit o mulțime de bărbați

Deși nici măcar colegii și amicii nu știu că Victor are un copil, Andreea Bălan l-a cunoscut deja pe Luca. Ba chiar și fetele artistei l-au cunoscut pe cel care, în viitor, le-ar putea deveni frate vitreg. „Luca a fost și la ziua mea de naștere. Şi a fost prezent și la ziua Elei. Se înțelege bine și cu Ela. Aşa că nu există probleme! Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a precizat iubitul Andreei.

blank