Secretul Loredanei
Showbiz

Secretul Loredanei Groza. Dieta care o menține în formă de campion mondial

Secretul Loredanei Groza, dieta care o ajută să se mențină într-o formă de invidiat, chiar și la 53 de ani, este la îndemâna oricui. Doar că nu foarte mulți sunt pregătiți să o adopte, având în vedere obieceiurile alimentare tradiționale ale românilor. Vedeta a povestit, totuși, în ce constă secretul formei sale, de sportiv.

Secretul Loredanei Groza, dieta care o ajută să aibă o formă de invidiat, chiar și la 53 de ani, poate fi urmată de oricine. Artista a povestit cum a reușit și, mai ales, cum a reușit să mențină la nivelul unui sportiv de performanță. Doar că, puțini sunt cei suficient de ambițioși ca să reziste tentațiilor. Aceasta având în vedere obiceiurile culinare ale românilor.

Loredana Groza este cea mai longevivă artistă de muzică ușoară de la noi. De-a lungul anilor a știut să se adapteze și să se reinventeze după noile trenduri. Și-a schimbat stilul muzical sau vestimentația, de fiecare dată când a fost nevoie. Iar acest lucru i-a ținut pe fani aproape.

Și acum, în vârstă de 53 de ani, artista reușește să se mențină în formă. Secretul Loredanei Groza este la îndemâna oricui, dar nu toți sunt dispuși să-i urmeze recomandările. Artista a povestit că ține o dietă foarte strictă din care a exclus complet pâinea. O spune cu mândrie. Datorită regimului pe care îl urmează are o condiție fizică demnă de un campion mondial. Asemenea Lui DjoKovic.

„Nu mă ating de pâine și de tot ceea ce ține de făină, gluten. Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru. Sunt ani de zile în care am făcut tot felul de excese și îți dai seama că tot noi suntem cei care plătim creditul”, a spus artista, conform Unica.ro.

Secretul Loredanei

Secretul Loredanei Groza

Loredana Groza a adoptat un nou look și a revenit în televiziune, Artist va juca în serialul „Lasă-mă îmi place! Camera 609”. Producția o surprinde cu o nouă imagine și forme foarte senzuale. Iar acest lucru arată că secretul Loredanei Groza se dovedește o rețetă de succes.

În acest context, artista a povestit că trebuie să arate bine și, maI ales, să se păstreze într-o formă bună. Aceasta și pentru că trebuie să răspundă numeroaselor solicitări de concerte și spectacole.

„Nu prea am timp să mă gândesc să arăt altfel, pentru că atunci când ești tot timpul plecat, pe drumuri, trebuie să ai un regim extrem de disciplinat de viață. Altfel nu ai avea energia să cânți două ore, să îți faci încălzirea, și fizică, dar și vocală”, a povestit Loredana Groza.

Potrivit spuselor sale, fiecare moment al zilei trebuie controlat cu rigurozitate. Iar orele de somn și de mâncare trebuie respectate foarte strict. Doar așa, mâncând mai puțin poate obține mai multă energie. Acesta este secretul Loredanei Groza pe care artista îl împărtșește tuturor celor care doresc să aibă o siluetă asemenea ei.

„Trebuie să își drămăluești foarte bine timpul, somnul, bineînțeles că mâncatul este esențial, pentru că el îți dă energia pe care trebuie să o consumi, și în același timp să nu te încarci prea tare. Mâncăm mai puțin și avem mai multă energie”, a mai spus Loredana Groza.

blank