Showbiz

Secretul frumusetii Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu a uimit cu frumusetea ei deosebita inca de la lansare, acum peste 20 de ani. Intre timp, viata s–a scuurs pe cursul firesc, s-a maritat in anul 2000 cu Andrei Zaharescu, colegul ei de la ro Tv pe atunci, iar nunta lor a fost una dintre cele mai frumoase si mediatizate, nasii lor fiind celebri jurnalisti Carmen Avram si Adrian Ursu. A urmat nasterea Evei, in seprtembrie 2001, dupa care, la patru ani diferenta, a venit pe lume Petru, cel de-al doilea copil al cuplului acum destramat. In ciuda faptului ca in aceste doua decenii a muncit, a adus pe lume doi copii, a trecut prin stresul meseriei si chiar printr-un divort ultramediatizat, principala prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, uimeşte si acum cu frumuseţea ei, pe care şi-a păstrat-o aproape intactă de când a debutat pe “sticlă”.
 
Andreea Berecleanu
 
Faptul ca, dupa divort, a aparut in viata ei medicul estetician, celebrul Constantin Stan, a facut carcotasii sa o creada a fi dependenta de operatii estetice. Adevarul este insa ca Andreea nu are nevoie sa apeleze la interventii, intai pentru ca, asa cum remarca si iubitul ei inca dinainte de a-i fi partener, are trasaturi perfecte, iar apoi pentru ca duce o viata sanatoasa, fara excese de niciun fel, asa ca ridurile si semnele trecerii anilor inca nu o afecteaza pe Andreea Berecleanu.
 
Suspectata ca si-ar fi facut numeroase intrventii la nivelul fetei,  adevarul este cu totul altul: “Andreea isi face botox o data pe an si doar in frunte, pentru corectarea ridurilor de expresie. Dar nu si-a facut nimic la ridurile din jurul ochilor sau din jurul gurii, iar asta se poate observa intr-unele fotografii sau daca stai fata in fata cu ea. Procesul de imbatranire nu o sperie pe Andreea si nu vrea sa intervina foarte mult pentru ca ea considera ca nu are nevoie. Cel putin, nu deocamdata. Uneori, ea mai face glume si se gandeste de ce lumea nu crede, spre exemplu, ca s-ar fi facut operatie la sani.Asta pentru ca, dupa doua nasteri, e normal ca sanii sa isi modifice forma si cele mai multe femei apeleaza la aceasta interventie de corectare”, a declarat o sursa din anturajul Andreei pentru cei de la cancan.ro