Marin
Showbiz

Secretele succesului în cariera Andreei Marin, dezvăluite. De ce nu a fost plătită la începutul emisiunii „Surprize, surprize”

Andreea Marin a confirmat recent că nu a fost plătită în primele trei luni ale emisiunii „Surprize, surprize” pe care a început să o prezinte. Cu toate acestea, acest lucru nu a afectat-o, deoarece era pasionată de ceea ce făcea și era bucuroasă că se află acolo.

„Zâna surprizelor” a spus că încă de la început a fost informată că nu o să primească bani. „Ni s-a spus: nu aveți voi banii să plătiți câtă școală o să învățați aici, de la mine, în primele luni. După trei luni, rămâne numai cine cu adevărat merită”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, despre secretul performanței sale

Andreea Marin a spus că nu doar ea nu a primit bani în primele trei luni, ci toți cei care au fost cooptați să realizeze celebra emisiune.

Ea a dezvăluit și secretul succesului în carieră, spunând că în ziua de astăzi tinerii au prea multe pretenții atunci când se angajează pentru prima oară, însă așa nu o să ajungă niciodată la performanță.

„Astăzi, tinereii noștri se duc și-ți cer și pe mama și pe tata de la primul pas, în biroul în care sunt intervievați. Ori de aia nu ajung ei prea departe, pentru că ei nu știu că performanța nu se atinge așa. Performanța înseamnă să începi și din genunchi, să speli pe jos, să dai cu mătura, să le înveți pas cu pas pe toate, ca apoi să știi… când vei fi tu mare ce să ceri fiecăruia și să respecți munca fiecăruia”, a povestit Andreea Marin.

Fosta prezentatoare TV a mai spus că iubea ceea ce făcea și era mereu prima care ajungea în redacție și pleca ultima. „Iubeam ceea ce făceam, se vedea entuziasmul meu, în ciuda faptului că nu eram plătită și nu eram nici vreo persoană bogată sau cu cine știe ce resurse de acasă. Cea mai prețioasă resursă pe care o aveam eu era această dorință de a reuși și de a demonstra și de a face o treabă bună”.

De ce a fost numită „Zâna surprizelor”

Citește și  Contre între Iulia Albu şi Andreea Bălan

Andreea Marin, cunoscută sub numele de Zâna Surprizelor, a declarat că nu a deranjat-o niciodată această poreclă și că este onorată de admirația pe care a primit-o din partea telespectatorilor.

„Mi se pare foarte frumos și cred că trebuie apreciat faptul că oamenii mă văd ca pe un personaj pozitiv, care lasă în urma sa amintiri frumoase. Ce poți să îți dorești mai mult de la munca ta în viață. Cine folosește peiorativ această expresie e un om neîmplinit și care nu a fost în stare el însuși să facă ceva bun și atunci îl critică pe celălalt.

Pentru mine e atât de frumos că cineva, nici nu se știe cine, nu a fost o găselniță de marketing, cum se întâmplă lucrurile acum. Acum zeci de ani nu se întâmpla asta. Pur simplu, cineva din publicul larg ce mă urmărea a spus vorba asta și a fost preluată. Pur și simplu oamenii au îmbrățișat această sintagmă și așa a devenit ca un al doilea nume pentru mine. Sunt onorată și caut în fiecare zi să nu dezamăgesc”, a declarat aceasta.

blank