Showbiz, Stiri

Secret! Andreea Bălan îşi pregăteşte nunta cu Keo în mare taină!

După o relaţie de şapte ani, Keo şi Andreea Bălan pregătesc în secret organizarea nunţii lor.

Andreea KeoPrietenii lor au fost avertizaţi să nu sufle o vorbă despre cununia Andreei cu Keo. Nici părinţii nu au voie sa vorbească despre asta!

Însă zvonurile nu pot fi oprite şi tot răsuflă câte ceva în presă! Cineva din anturajul Andreei Bălan şi a lui Keo au povestit că cei doi se pregătesc să se căsătorească în mare secret. Viitori miri şi-au propus să-şi lege destinele chiar anul acesta. Andreea ar fi primit deja inelul de logodnă de la Keo în luna iunie, când amandoi şi-au serbat zilele de naştere. Pe inelarul Andreei a “apărut”, de câteva săptămâni, o bijuterie superbă cu perle…

 

„Ştiu că iubitul ei, Keo, i-a dăruit un inel deosebit! Chiar de ziua ei! Ce ne-a surprins pe toţi e că au început să vorbească de nuntă, ei care până acum nu păreau deloc să sa gândească la asta. Şi vor s-o facă chiar anul acesta! Aşteaptă să termine casa pe care şi-o construiesc împreună în zona Băneasa. Vila lor trebuia să fie gata la sfârşitul lunii august, însă s-a prelungit termenul până pe 10 septembrie. După ce se mută la casa lor, vor face şi cununia civilă în secret. Oricum vor să facă ceva restrâns, departe de ochii lumii. Andreea şi-a avertizat prietenii să nu spună nimic despre acest eveniment pentru că nu vrea să afle presa. Din câte o cunosc eu, e în stare să-şi amâne nunta dacă apare vreun detaliu în ziare. Şi părinţilor le-a interzis să vorbească”, ar fi dezvăluit un apropiat.

 

Considerând un eveniment foarte intim, cu siguranţă nunta Andreei Bălan va fi una extrem de discretă.

blank