IT&C

Sebastian Lăzăroiu: “Mona Pivniceru, la Justiţie – no fucking comment”

Sebastian Lăzăroiu: “Mona Pivniceru, la Justiţie – no fucking comment”

 blankNici nu a terminat bine premierul Victor Ponta de anunţat schimbările care vor avea loc în guvern, că Sebastian Lăzăroiu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj inedit.

„Un nebun antisemit la Relaţia cu Parlamentul – Stroe, prietenul lui Kondyakov (urmăriţi presa din 2007, la suspendare), la Interne – Mircea Duşa, la Justiţie – Mona Pivniceru. No fucking comment.” Acesta este mesajul postat de Sebastian Lăzăroiu pe pagina personală de Facebook, care este considerat unul dintre cei mai agresivi postac şi consilier al lui Traian Băsescu.

În cursul zilei de vineri, premierul Victor Ponta a anunţat noii miniştri: MAI – Mircea Duşa, ministrul delegat pentru Administraţie – Radu Stroe, MAE – Titus Corlăţeanu, Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul – Dan Şova, Justiţie – Mona Pivniceru.

Prim-ministrul Victor Ponta a mai declarat că vrea ca, în cursul serii, aceştia să depună jurământul şi de mâine să intre în activitatea normală.

„Situaţia economică e stabilă şi predictibilă, dar inevitabil afectată atât de insecuritatea europeană, cât şi de declaraţii iresponsabile şi antinaţionale făcute de domnul Traian Băsescu”, a încheiat Victor Ponta.

Daca ti-a placut articolul, urmareste-ne pe pagina de Facebook!

expresspress.ro

 

blank