Showbiz, Stiri

Seal concerteaza in Romania

Afla cererile de super vedeta!

 blankCantaretul Seal urmeaza sa concerteze si in Romania la Sala Palatului din Bucuresti, in data de 27 noiembrie. Multi fani sunt bucurosi sa auda faptul ca acesta urmeaza sa concerteze in tara si cu siguranta locurile vor fi ocupate cu succes.

 Pe de alta parte o fi Seal mai negru asa de fel dar sa nu uitam ca este si el om, iar ca orice celebritate are si el ceva cereri pentru organizatori. Vulturii deja au aflat cererile extrem de pretentioasa de vedeta venita de peste mari si tari.

 Aflati ca omul a vrut sa inchirieze 23 de camere intr-un hotel de 5 stele ( de parca o sa stea singur in toate ), s-a aflat deja ca Seal o sa vrea sa manance sanatos si asa i-a instruit si pe organizatori. Mancarea lui si a staff-ului o sa fie compusa din oua, sunca, cereale, gem, paine si o varietate mare de fructe, mai ales dimineata. Pe de alta parte in materie de bauturi acestia prefera ceaiul, cafeaua, apa plata si minerala, sucurile naturale, berea belgiana si cateva sticle de vin din soiurile Merlot si Cabernet Sauvignon, deasemnea vor prefera in mare meniuri vegetariene.

Mare branza ce au comandat oamenii, importatant este ca vor concerta si o vor face intr-un mod foarte placut, in comparatie cu „schelaleiturile” lui Lady Gaga.

blank