elena-udreaProcurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, cere Camerei Deputaţilor ridicarea imunităţii pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte.

Joi dimineaţa, Elena Udrea a ajuns la Parlament pentru a-şi studia noul dosar în baza căruia DNA cere încuviinţarea reţinerii şi arestării.

„Nu ştiu decât ce am văzut în presă. De la o zi la alta şi dumneavoastră, presa, aveţi informaţii diferite. Logic este să mă duc să vad ce e în dosar, mai ales că din comunicatul DNA nici nu am înţeles prea bine despre ce e vorba”, a declarat Udrea, la sosirea la Parlament. Ea a sosit singură, avocatul urmând să ajungă mai târziu.

Citeste si...
BASESCU IN ARHIVE!

Dosarul DNA este unul stufos şi cuprinde: luare de mită în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile în virtutea funcţiei, spălare de bani în formă continuată, fals în declaraţii de avere în formă continuată (cu referire la declaraţiile de avere din perioada 2009 – 2012). 

Se cam strânge laţul pentru Elena Udrea!