Showbiz, Stiri

Se pregătește în mare secret formatul “Ferma”

Producătorii Pro TV pregătesc în mare secret formatul “Ferma”, care va debuta în primăvară pe micul ecran. Deşi toate negocierile au fost sistate, puţine informaţii răsuflă din interiorul postului. Sursele noastre însă ni l-au indicat pe Ionuţ Iftimoaie ca viitor participant la show.

Ionuț Iftimoaie este în cărți pentru reality-show-ul «Ferma» de la Pro TV

A valsat la “Dansez pentru tine”, a muncit la “Serviţi, vă rog!”, practic, nu a ratat nici un show de divertisment de la Pro. A venit însă momentul ca Ionuţ Iftimoaie să pună osul la treabă pentru audienţe. Potrivit surselor noastre, după Vica Blochina, fosta amantă a lui Piţurcă, şi luptătorul s-ar fi înţeles cu producătorii pentru participarea la emisiunea “Ferma”, un format care se anunţă pe cât de inedit pentru telespectatori, pe atât de dificil pentru concurenţi.

Penurie de vedete

Găzduit de Iulia Vântur, show-ul va împinge 12 vedete la muncile murdare dintr-o gospodărie lipsită de condiţii. Astfel, şi Iftimoaie va ajunge să cureţe grajduri sau să mulgă vacile, cot la cot cu colega lui blondă, Vica. Potrivit surselor noastre, după exodul de vara trecută al vedetelor Pro către Antena 1, producătorii show-ului “Ferma” nu au avut prea multe opţiuni în momentul în care au format echipa. Se pare că, în afară de Iftimoaie şi Vica, restul concurenţilor sunt de notorietate… mediocră.

Nici un casting fără Bianca Drăguşanu

Un alt show pe care Pro îl pregăteşte pentru sezonul viitor este “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care se va filma în Africa. Producătorii au nevoie de 24 de vedete (10 fete, 10 băieţi şi 4 rezerve), aşa că negocierile sunt în toi, iar Bianca Drăguşanu ar fi fost deja ofertată. Din informaţiile noastre, a avut loc şi o primă rundă de negocieri, însă nu s-ar fi semnat un contract.

Casnicele zboară în Africa

Din lipsă de vedete care ar putea fi cooptate în echipă, printre cei despre care se spune că vor încerca să supravieţuiască în jungla africană s-ar număra şi trei gospodine celebre. Este vorba de Simona Sensual, devenită fată de casă, Ana Maria Matea, cunoscută drept “Casnica de la MasterChef”, şi Alina Laufer, fosta soţie a lui Jorge, care şi-a demonstrat şi ea talentul de bucătăreasă în cunoscutul show culinar de la Pro.