media (1)

Asa personaje, asa discutii! De- acum, la Simona Gherghe in emisiune orice e posibil!

 Ce-I drept, trebuia ca cineva sa continue mostenirea lasata de “raposatu” Dan Diaconescu in Direct si Senzationalul sau! Prin urmare, toate exemplarele graitoare pe care le intalneai in garsoniera sa (sau, daca nu aceleasi, cel putin ca acelea) au migrat catre alte zari sau, mai bine zis, catre alte platouri mai luminoase si…canapele mai calde!

Asa se face ca, subiectul de ieri, si anume scandalul dintre Simona Trasca si manelistul Liviu Guta a inflamat spiritele atat de tare incat unii au dat frau liber limbajului vulgar si au facut victime multe colaterale, mai exact o tara intreaga! Maria, prietena Simonei, a explicat in emisiunea Simonei Gherghe episodul in care manelistul se contra cu aceasta pe diverse subiecte. La un moment dat, Maria a redat exact injuratura folosita de Liviu. Totul a fost in direct, iar Simona Gherghe a ramas socata si nu a mai stiut ce sa faca decat sa o atentioneze la limbajul folosit. “Dupa filmare s-au baut vreo 20 de sticle de vin din ce mi s-a zis. Am inceput discutii in contradictoriu si Liviu imi spunea sa tac. M-am enervat si i-am zis sa ma lase in pace. Atunci a zis: << De unde p**a mea imi spui…>> Ma scuzati, eu sunt marcata”, a spus Maria in emisiune.

Moderatoarea a rămas interzisa cand a auzit ce grozavie a putut sa iasa dintr-o faptura asa de delicate precum o…domnioara cu potential de viitoare vedeta.. “Te rog, atentie la limbaj. Nu trebuie sa imi reproduci tot cuvant cu cuvant”, a spus Simona Gherghe, vizibil deranjata.