Ce pretenţii are Kim şi ce vrea trecut în contractul prenupţial

kim-kardashian-kanye-west-baby-name1

Kim Kardashian si Kanye West se pregatesc de nunta mare pe 24 mai, la Paris, insa vedeta de reality-show nu va ajunge la altar pana cand Kanye nu va semna un contract prenupţial. Daca rapperul nu isi doreste acest lucru, Kim vrea sa se asigure ca este la “adapost” in eventualitatea unui divort.

Kanye West o iubeste pe Kim Kardashian atat de mult incat este pregatit sa-i dea acesteia acces la jumatate din averea sa, rapper-ul nedorindu-si semnarea unui contract prenupţial. Kim este insa rezervata pentru ca a mai fost casatorita pana acum si a impus totusi semnarea unui astfel de contract pentru a se feri de certuri nedorite in eventualitatea unui divort.

Kanye si Kim se vor casatori pe 24 mai, la Paris, iar cei doi au vrut sa inchirieze cu aceasa ocazie castelul de la Versailles. Conducerea Castelului de la Versailles a refuzat cererea acestora, astfel ca nunta va avea loc intr-o alta locatie din Orasul Indragostitilor.

“Tot procesul de incheiere a unui contract prenupţial a decurs foarte usor. Kanye nu si-a dorit un astfel de contract si era gata sa-i ofere lui Kim jumatate din averea sa, insa Kim are experienta unor casatorii anterioare esuate. Daca contractul cu Kris Humphries a fost negociat cateva luni de zile, cel cu Kanye s-a incheiat foarte repede. Cei doi se concentreaza acum asupra nuntii si sunt convinsi ca isi vor petrece toata viata impreuna”, declara o sursa din anturajul lui Kardashian.

Conform acestui contract, Kim va primi 1 milion de dolari pentru fiecare an de mariaj, insa nu mai mult de 10 milioane de dolari. Ei ii va reveni locuinta din Bel Air si toate cadourile pe care le va primi de la Kanye in timpul casatoriei. Tot Kim va fi singura beneficiara a politei de asigurare de viata in valoare de 20 de milioane de dolari, in cazul in care Kanye West pateste ceva si moare. In contractul prenupţial nu a fost trecut insa modul in care cei doi vor manageria custodia lui North West in eventualitatea unui divort…