Iuliana Marciuc este gravidă?!

Iuliana Marciuc (46 de ani) şi Adrian Enache (47 de ani) au un băieţel, pe David (8 ani), şi, potrivit unor apropiaţi de-ai lor, se pare că vedeta ar fi din nou însărcinată.

Deşi ea a declarat de curând că are o vârstă mult prea înaintată ca să mai poată duce la capăt încă o sarcină, se pare că barza şi-a pus în gând să o viziteze din nou.

iuliana_marciucbun_22330100

 Iuliana a fost surprinsă pe strada Polonă din Capitală, coborând din autoturismul ei de lux, cu o pungă voluminoasă. Vedeta s-a dus glonţ către un cabinet ginecologic particular din zonă, unde a intrat pe poartă cu o pungă de la o firmă de produse alimentare fine, franţuzeşti. Cum la plecare nu o mai avea, este semn că i-o lăsase cadou medicului la care se programase pentru analize.

 Vedeta TVR a zăbovit în clădire preţ de 40 de minute, iar veştile pe care i le-a dat doctorul n-au fost dintre cele mai optimiste, căci la ieşire avea o figură îngândurată. Ea s-a oprit la prima farmacie, de unde şi-a cumpărat medicamentele prescrise de medic, după care a dat mai multe telefoane. Apropiaţii săi susţin că sunt şanse mari ca Iuliana să fie din nou însărcinată cu iubitul ei, Adrian Enache, cu care mai are un băieţel, pe David (8 ani). Solistul are şi o fiică din prima căsnicie, pe Diana, în vârsta de 16 ani, o mândreţe de fată care i-a moştenit acestuia talentul muzical. Până la închiderea ediţiei, Iuliana n-a putut fi contactată.

 Iubirea dintre Iuliana şi Adrian a depăşit orice obstacol. Amândoi au divorţat de foştii parteneri şi s-au mutat împreună. Cei doi încă nu şi-au oficializat relaţia, însă se iubesc la fel de mult ca în prima zi şi sunt fericiţi că au un băieţel împreună, pe David, care seamănă leit, din punct de vedere fizic, cu celebrul lui tată. (I.G.)

 

Citeste si...
Trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede