Showbiz, Stiri

Se mută Iulia Vântur în India?!

“India îmi place, mă încarcă pozitiv. Mă voi întoarce mereu cu plăcere”

iulia-vantur-india

Despre Iulia Vantur s-a zvonit ca ar fi la un pas sa se mute definitiv in India, unde deja are la activ un prim rol intr-o productie de la Bollywood. Asta ar insemna sa renunte la proiectele ei de televiziune si teatru din Romania. Iata ce spune actrita despre aceste zvonuri.

Iulia Vantur a filmat o secventa de dans pentru noul film indian, O Teri, ce va fi lansat la finalul acestei luni. Vedeta din Romania are, se pare, usile deschise catre o cariera solida in cetatea filmului indian.

iulia-vantur-india1

Unii speculeaza chiar ca ar fi la un pas de a se muta acolo definitiv, bazandu-se si pe sprijinul celebrului actor Salman Khan, despre care atat presa din Romania, cat si cea din India, a spus ca ar avea mai mult decat o relatie de prietenie.

Iulia marturiseste insa ca, desi va mai avea proiecte in India, nu se va muta acolo definitiv intrucat Romania ramane pentru ea „acasa”.

„Romania este casa mea, aici imi traiesc viata, aici e familia mea, indiferent de proiectele ce pot aparea in alta tara. Aceasta este doar o experienta pentru mine, care mi-a adus foarte mare satisfactie, nu am avut un plan de a-mi construi o noua cariera intr-o alta tara. India imi place, ma incarca pozitiv. Ma voi intoarce mereu cu placere acolo. Cu sau fara un proiect profesional”, a marturisit ea în presa mondenă.