Iată unele dintre cele mai frumoase mesaje şi sms-uri pentru Paşti

ouale paste_1

Invierea Domnului va fi celebrata anul acesta in ziua de 20 aprilie si trebuie sa te pregatesti, ca de fiecare data, sa le urezi persoanelor din viata ta cele mai frumoase mesaje de Pasti. Am ales pentru tine o selectie variata de urari speciale pentru aceasta ocazie, ce pot fi trimise atat familiei, cat si prietenilor dragi sau cunostintelor, prin SMS, e-mail sau pe retelele de socializare.

Inspira-te din ideile noastre si fa-le o bucurie celor dragi de sfintele sarbatori! Indiferent ca vrei sa trimiti un text amuzant sau unul spiritual, alege-l in functie de firea persoanei careia vrei sa i-l dedici.

– In aceasta zi de mare sarbatoare, iti trimit virtual un buchet de urari sincere de sanatate, implinire, pace si multa bucurie. Hristos a inviat!

– Redescopera sentimentele frumoase ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin. Fii iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

– Fie ca ingerii sa te protejeze, necazurile sa te ocoleasca, bunastarea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste fericit!

– Asa cum zorile se transforma intr-un frumos rasarit, asa si Dumnezeu sa te inconjoare cu binecuvantari de dragoste si sa te conduca spre calea cea dreapta. Sarbatori Fericite!

– In momentele fericite – lauda-L pe Dumnezeu si multumeste-i pentru tot, in clipele dificile – cauta-L pe Domnul, in zilele linistite – venereaza-L, iar in momentele de asteptare – ai incredere in El. Hristos a inviat!

– Un iepuras cu botic alb a  venit la voi in prag, sa va aduca un ou rosu care sa va umple cosul. Ciocniti? Hristos a Înviat!

– In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna Hristos a Înviat! Paste fericit!

– Copacii care cresc, florile care infloresc si pasarile care canta suav, imi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

– Sa te protejeze ingerii, tristetea sa o uiti, bunastarea sa te inconjoarea, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

– Fie ca toate bucuriile acestui anotimp glorios sa fie ale tale! Paste fericit!

– Este minunat sa vezi semnele Pastelui si ale primaverii. Este minunat sa cunosti bucuria pe care ne-o aduce ziua de azi, si este minunat sa am pe cineva care inseamna atat de mult pentru mine! Iti urez din suflet un Paste fericit!