Necenzurat

Scuze clasice pentru a scapa de sex

Scuze clasice pentru a scapa de sex

Scuze clasice pentru a scapa de sexExista multe replici venite din partea femeilor sau a barbatilor pentru a scapa de sex. Acest lucru se datoreaza monotoniei ce intervine in viata de cuplu, conform unor studii recente.

Familia : Este principalul motiv pentru care viata sexuala se scufunda intr-o relatie. Sunt invocate adesea motive cum ca trebuie sa se aiba grija de copii, oboseala cresterii lor este una apasata si des intalnita ca motiv de indisponibilitate pentru sex, sau pur si simplu reponsabiltatea familiei este mai prioritara.

Imaginea : Intotdeauna vinde. Este valabil si intr-o casniciei. Adesea igiena personala sau imaginea personala sunt lasate ultimele pe ordinea de zi. Acest lucru  poate indeparta partenerul de tine sau sa nu vei mai fi destul de atractiva pentru el/ea. Adesea cunosterea prea bine a partenerului si mai ales a defectelor, pot duce la obisnuinta si de aici dezinteresului imaginii personale.

Maturizarea : Cand depasesti un prag al varstei sau esti de mult timp intr-o relatie, deja s-a terminat cu „giugiuleala”.  Unele femei considera ca sunt prea mature ca sa se mai pupe in public cu iubitul, sotul etc sau sa se alinte, sa isi arunce priviri jucause sau sa isi cheme porecle. Acest lucru poate duce la monotonie si poate evolua ca un disconfort, chiar si viata sexuala poate fi afectata.

Acasa-Birou : Daca tot ce faci este sa mergi la munca, te intorci acasa, faci piata si te culci, atunci relatia poate suferi. Rutina poate sa ucida lent, dar sigur, o relatie. Nu mai ai timp de nimic, nu mai ai chef de nimic, mai ales de partener , isi fac loc plictiseala, oboseala si lipsa chefului, iar partenerul poate sa ramana neglijat.

 

Daca retii ca aceste motive de multe ori au dus la despartiri si divorturi vei putea sa corectezi unde stii ca te afecteaza. 

blank