Scoțienii, în extaz, după prestația lui Ianis Hagi (21 de ani) a reușit o prestație de vis în primul amical al lui Rangers. Românul, transferat definitiv în Scoția pentru 3,5 milioane de euro, a marcat de două ori în primele 25 de minute ale partidei cu Lyon.

Fiul ”Regelui” Ianis Hagi a punctat în minutele 20 și 25 în poarta colegului de la națională, Ciprian Tătărușanu. Evoluția lui Ianis i-a făcut pe fanii scoțieni să exulte pe Twitter.

”Posibil câștigător al Balonului de Aur!”/ ”Îl iubim pe Ianis Hagi”
Suporterii lui Rangers visează la un sezon de succes, în care să pună la îndoială supremația rivalei Celtic, iar Hagi Jr. e văzut drept ”motorul” echipei în anul care urmează. Mesajele de apreciere au curs.

”Ianis Hagi va fi cel mai bun jucător din Scoția de la Brian Laudrup încoace”, a scris cineva pe Twitter.


”Posibil câștigător al Balonului de Aur”, s-a ”aruncat” cineva, extaziat de prestația lui Ianis. ”Îl iubim pe Hagi!” și ”Îi iubesc pe Hagi și pe Kent (n.r. – jucător de la Rangers)” au fost alte două reacții ”fierbinți”.

”E lumea lui Ianis Hagi! Noi doar trăim în ea”, a scris un suporter scoțian, în timp ce altul a plusat: ”Nu exagerez, dar Ianis ar putea fi cel mai bun jucător din toate timpurile”.


Până și fanii lui Genk au fost seduși de jocul excelent al lui Ianis. Cineva l-a acuzat pe fostul antrenor al grupării belgiene că i-a dat drumul românului prea ușor. ”Cât de mult a ruinat Mazzu șansele să avem un jucător de talia lui Ianis Hagi?”.
Rangers s-a impus cu 2-0 în cele din urmă.

Citeste si...
Fanii Rangers se roagă de Gerrard să-l mute pe Ianis Hagi pe alt post

Scoțienii ia dat 1,1 milioane de euro salariul lui Ianis la Glasgow
Hagi Jr. va primi bonusuri de performanță la victorii, la goluri marcate, la trofee câștigate și la calificări în cupele europene