Schimbări masive CFR Cluj echipa este pe punctul de a-şi pierde unul dintre atacanţi, contrar cerinţelor lui Dan Petrescu, cel care a afirmat, în mai multe rânduri, că vrea întăriri în ofensivă. Presa din Franţa a anunţat că Billel Omrani are pe masă un contract pe trei ani de la Büyüksehir Belediye Erzerumspor, club din prima ligă din Turcia.

Schimbări masive de lot au loc şi la CFR Cluj. În această vară, campiona României a pierdut mai mulţi jucători, printre care şi titulari. Arlauskis, Ţucudean, Lacina Traore, Cristi Manea, Sylla sau Fernandez au plecat, în timp ce lotul a fost întărit cu Gabriel Debeljuh şi Cristian Bălgrădean. Totuşi, campioana României e pe cale să piardă unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei.

Ofertă de transfer pentru Billel Omrani de la CFR Cluj. Atacantul favorit al lui Dan Petrescu, dorit în Turcia
Transferul lui Billel Omrani a redevenit de actualitate, după ce a ratat mai multe oportunităţi în iarna trecută de a pleca. Atunci, atacantul lui Dan Petrescu a fost dorit în Anglia, dar transferul a picat, în condiţiile în care era unul dintre cei mai în formă fotbalişti din lot.

Acum, când Billel Omrani e accidentat şi a ieşit din formă, interesul a venit din Turcia. Footmercato.net a anunţat că Erzerumspor a contactat-o pe CFR Cluj pentru a-l transfera pe Billel Omrani. Atacantul folosit de Dan Petrescu are pe masă un contract pe trei ani şi poate părăsi România după patru ani, dacă părţile se vor înţelege.

„După ce a plecat de la OM, în 2016, Billel Omrani s-a bucurat de cariera sa la FC Cluj (n.r. – CFR Cluj). Conform informaţiilor noastre, Büyüksehir Belediye Erzerumspor, una dintre echipele din Turcia, a făcut o ofertă pentru a-şi asigura serviciile lui Omrani. I s-au oferit trei ani de contract. Cele două cluburi au început discuţiile pentru posibila venire a atacantului în Turcia”, notează sursa citată.

Luni, presa din Turcia a anunţat şi intenţia unei echipe din prima ligă de a-l transfera pe Damjan Djokovic.
Dan Petrescu, nemulţumit de atacanţii de la CFR Cluj
Vestea vine într-o perioadă în care Dan Petrescu a cerut atacanţi la echipă: „Avem foarte multă nevoie de atacant, pentru că atacanţii nu au mai dat un gol nici nu mai ştiu de când. Chiar dacă rezultatele au fost bune, atacanţii noştri nu au marcat. Au jucat pentru echipă, dar avem nevoie şi de jucători care să marcheze. În acelaşi timp sper ca Omrani să îşi revină cât mai repede. Plus că aducerea altui vârf va fi foarte bună ca să avem concurenţă cum am avut sezoanale trecute”, declara în urmă cu câteva zile antrenorul lui CFR Cluj. În aceste zile, campioana României pregăteşte venirea unui atacant din play-out.

Dan Petrescu şi Billel Omrani au o relaţie specială, în condiţiile în care atacantul a renăscut, după prima venire a antrenorului la CFR Cluj. De altfel, sezonul 2019-2020 a fost unul dintre cele mai bune din cariera vârfului algerian.

37 de goluri şi 29 de pase decisive în 148 de meciuri sunt cifrele lui Billel Omrani la CFR Cluj.

Citeste si...
CFR Cluj a fost condusă cu 2-0, dar a reuşit să egaleze in extremis