Showbiz, Stiri

Schimbarea de look pe care a facut-o DJ Wanda, fata rebela din showbiz, te va lasa cu gura cascata

Dupa ce a incercat toate combinatiile de frizuri si coafuri, Dj Wanda vrea sa suprinda din nou. De aceasta data, s-a gandit la ceva la care putini s-ar fi asteptat sa o mai vada. Bruneta incearca un look sexy, insa destul de cuminte.

Dj Wanda a decis ca este momentul sa faca din nou o schimbare de imagine. Dupa ce a incercat mai multe tipuri de frizuri si tunsori, de stiluri vestimentare, a decis ca este vremea sa apara cu ceva nou.

Mai sexy, insa mai cuminte ca niciodata

De ceva vreme, Wanda a renuntat la stilul sau rebel, cu care isi obisnuise deja publicul si a adoptat o noua imagine. Bruneta se vrea sexy, insa cu un look extrem de cuminte. Asa ca, daca pana acum purta tinute mai noncomformiste, de aceasta data si-a innoit garderoba cu rochii elegante, camasi office, pantaloni, chiar si deux-piece-uri. Mai mult, dj-ita a renuntat la a purta parul valcoi si il aranjeaza acum intr-o coafura cu breton care i se potriveste perfect imaginii de femeie de afaceri.

Wanda si-a pregatit acest look tocmai pentru ca se pregateste sa se lanseze in afaceri: dj-ita isi va deschide propriul salon de tatuaje in Bucuresti. Bruneta a invatat in ultimele luni arta tatuajului de la cei mai buni specialisti din Los Angeles si se va perfectiona chiar si la Londra, in salonul lui Sean Vasquez. In salonul pe care il detine Wanda, s-au anuntat deja doritori care sa apeleze la serviciile ei. Pe langa prietenii apropiati, si vedete autohtone s-au programat deja la un prim desen pe piele, iar printre cele care vor fi tatuate chiar de Wanda se numara si Roxana Ciuhulescu.