Showbiz, Stiri

Schimbare totală! Naomy şi-a întors faţa către biserică!

Transsexualul caută protecţie divină înainte de operaţia de schimbare de sex!

Naomy

Viata lui Naomy s-a asezat vizibil, iar anul 2014 se anunta a fi unul dintre cei mai importanti, in viata transsexualului. Departe de Romania, Naomy s-a straduit sa petreaca un Craciun traditional si a mers si la biserica, pentru a se reculege.

A suferit mult ca nu a putut petrece Sarbatorile in tara, insa Naomy s-a chinuit sa isi aranjeze treburile incat sa aiba parte de un Craciun asa cum a visat intotdeauna, in Elvetia, acolo unde locuieste de aproape doi ani.

Naomy2

Transsexualul a fost la cumparaturi si a petrecut cateva ore bune in bucatarie, unde a gatit preparate traditionale. Mai mult chiar, fire credincioasa, Naomy s-a dus si la biserica, acolo unde a aprins lumanari si s-a rugat pentru sanatate, dar si pentru success pe plan muzical, marele ei of:

 “A fost un Craciun frumos. Mi-am permis si un cadou special. Ani la rand mi-am dorit un lantisor cu cruciulita, iar anul asta mi l-am cumparat. Si am fost la biserica si l-am sfintit. Acum sunt fericita si implinita cu ceea ce am. Exact asa cum am zis, am facut tocanita si sarmale, cozonacul l-am cumparat si am avut un Craciun foarte frumos”, a declarat Naomy.

Naomy1

Transsexualul asteapta cu nerabdare noul an, nu de alta, dar are planuri mari pentru 2014. Dincolo de faptul ca are programata, in februarie, operatia de schimbare de sex, Naomy spera sa reuseasca sa revina si pe scena muzicala din Romania:

“Imi doresc mult de tot ca Romania sa participe la Eurovision si sa ma inscriu si eu. Am pregatit trei piese foarte bune si sunt sigura ca cel putin una are sanse sa cstige. Si mi-as dori ca Romania sa aiba incredere sa trimita un transsexual la acest concurs, sa fim si noi mai deschisi la minte. Daca Romania nu va participa, atunci voi lansa aceste melodii. Pana atunci, le tin secret ca trebuie sa fie in prima auditie. Tare mi-e dor de scena din Romania”, a conchis Naomy.

blank