Showbiz

Schimbare totală de look, pentru un… job?

Margherita Clejanilor, de la stilul manelist la hard… rockeriţă!

Margherita nouDupă ce s-a bronzat şi a înnebunit litoralul românesc cu noii sâni, Margherita din Clejani a trecut la un stil vestimentar „hard”.

Îmbrăcată toată în negru, cu colanţi cu capete de mort imprimate pe genunchi şi cu un crucifix mare la gât, fata Clejanilor pare mai degrabă o înfocată rockeriţă decât o cântăreaţă de muzică de petrecere.

Dar, chiar şi aşa Margherita nu se dă în lături de la a-şi etala superbul bust care, de altfel, i-a adus un frumos contract cu un post de televiziune.

Producătorii emisiunii „Mărul discordiei”, care se va difuza, din această toamnă, la Prima TV, au oscilat între Andreea Mantea şi Margherita din Clejani pentru a întregi echipa emisiunii.

În speranţa că bruneta Mantea, acum liberă de contract cu Kanal D, va aduce show-ului mega audienţe, s-au pus pe calcule şi au sperat că fostul “Iepuraş” va accepta să semneze cu ei.

Doar că, până la urmă, cea care i-a convins că merită să apară în acest show a fost Margherita, fata Clejanilor.

Astfel, alături de Laurette şi de Bianca Jurca, Margherita va pleca în lumea largă să filmeze pentru show-ul la finalul căruia se poate alege cu un iubit, căci ţelul emisiunii e acela de a le găsi câte un partener pe măsură celor trei vedete intrate în joc.

blank