Showbiz, Stiri

Schimbare radicală! Lora s-a arătat topless la malul mării

Lora îşi lasă inhibiţiile acasă, odată ce a ieşit din raza celor mai întunecate spaime legate de sănătatea sa.

LoraDupă ce a suferit în Turcia o intervenţie chirurgicală, iar rezultatul biopsiei i-a adus inima la lor, Lora se bucură de fiecare clipă şi îşi trage energia din tot ce este frumos în jurul ei.

După câteva zile petrecute în familie, artista a revenit la mal de mare, unde s-a lăsat mângâiată de valuri şi de briză. Fără sutien, expunându-şi trupul perfect, scăldat în lumina unui soare blând, a lăsat să i se vadă un sân doar atât cât să nu cadă în vulgar. Lora este o apariţie extrem de sexy!

“Există momente în care simţi că existenţa ta are sens… când totul în jur e armonie… Vă doresc cât mai multe astfel de momente”, a scris Lora pe pagina sa de socializare. Mesajul sensibil, dovedeşte că urmele grelei încercări prin care a trecut artista nu s-au şters definitiv:

Lora şi-a şocat fanii, la începutul verii, când a anunţat că şi-a descoperit nişte probleme ginecologice, dar şi o tumoare benignă la glanda tiroidă.

Frumoasa blondă a bătut spitalele din România, dar şi din străinătate, ca până la urmă să ajungă la Clinica Anadolu, din Turcia, vestită pentru tratarea cancerului.

La puţin timp de la operaţie, Lora a fost invitată să cânte în deschiderea concertului columbianului J Balvin, pe scena Clubului Princess din Mamaia.

Artista a onorat invitaţia şi părea complet refăcută, însă, la finalul prestaţiei muzicale, a avut nevoie de ajutor pentru a coborî de pe scenă.

Însă astăzi, starea de sănătate a Lorei pare din ce în ce mai bună!