Showbiz, Stiri

Schimbare radicală! Ilinca Vandici intră în emisiunea “Dansez pentru tine”, iese Diana Dumitrescu

Ce se zvonea în urmă cu câteva luni, astăzi a fost confirmat: Ilinca Vandici va participa la emisiunea din toamnă, „Dansez pentru tine”.

ilinca_vandici
Ilinca Vandici a bătut palma, ieri, pentru participarea ei la editia din aceasta toamna a emisiunii “Dansez pentru tine”.

Ilinca Vandici e in extaz! Dupa ce a emisiunea pe care o prezenta la Acasa TV a iesit din grila, frumoasa prezentatoare tv a fost foarte trista, caci viitorul ei profesional nu parea deloc roz. Iata insa ca din toamna o vom vedea din nou pe micul ecran, in calitate de concurenta la “Dansez pentru tine”.

Ilinca a mai aparut o data in cadrul show-ului, dar ca invitata alaturi de barmanul Valentin Luca de la “Romanii au talent”. Au intrat amandoi in ringul visurilor pentru un caz umanitar si inca de atunci prezentatoarea tv s-a miscat foarte bine, dovedind ca poate oricand sa si concureze la “Dansez pentru tine”.

In schimb, Diana Dumitrescu nu va participa la “Dansez pentru tine”. De fapt, gurile rele spun că nici macar nu s-a pus vreun moment in discutie ca blonda, proaspat divortata, sa intre in concurs.

Motivul e simplu: actrita care a detinut rolul principal in telenovela “Regina”, a fost concurenta si in cel de-al noualea sezon al emisiunii, iar producatorii showului fac tot posibilul sa nu repete concurentii. Atunci Diana si partenerul ei, Adi, au fost eliminati la duel de perechea formata din Catalin Botezatu si Liuba.

Roxana Ionescu este singura exceptie. Mama Natura a revenit in show in momentul in care actrita Monica Davidescu s-a accidentat grav si nu a mai putut participa la concurs.

blank