Showbiz, Stiri

Schimbare de look pentru Sanda Ladosi!

Imediat dupa arestarea sotului sau, Sanda Ladosi a inceput sa se ingrase rapit, luad peste 15 kilograme in numai cateva luni. Din iulie, artista face eforturi disperate pentru a slabi, insa, pana acum, rezultatele intarzie sa apara, scrie Cancan.ro.

sanda_ladosi_povesteste_despre_cele_doua_minuni_din_viata_ei_1_34189900

A fost una dintre cele mai bune voci ale generatiei de aur, dar si una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Anii au trecut insa, iar timpul, dar si cele doua nasteri, au lasat urme adanci pe trupul si pe chipul artistei. Chiar daca nu s-a mai putut lauda cu masuri perfecte, Sanda Ladosi (44 ani) a avut mereu un corp armonios, pe care s-a asezat perfect orice tinuta.

In luna noiembrie a anului trecut, Stefan Tache, sotul artistei, a fost arestat, avand grave probleme cu legea. Problemnele s-au tinut lant de Sanda in acea perioada, motiv pentru care a ajuns sa se neglijeze si sa se refugieze in mancare. Fara sa isi dea seama, cantareata s-a ingrasat 15 kilograme.

61576228_25514200

Zilele trecute, solista a fost fotografiata de paparazzi CANCAN.ro in trafic, in timp ce incerca sa ajunga dintr-un loc in altul, pentru a-si rezolva treburile in timp util. Desi ar fi trebuit sa dea jos kilogramele acumulate, Sanda arata exact ca in urma cu patru luni, semn ca a renuntat la dieta si la sport.