Andreea Marin și Iulia Albu
Showbiz

Schimb de replici tăioase între Andreea Marin și Iulia Albu

Andreea Marin i-a dat replica Iuliei Albu, după ce creatoarea de modă a ironizat-o în repetate rânduri.

Andreea Marin a fost prezentă la emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D, și a fost întrebată de Bursucu dacă există vreo persoană din showbiz care a ironizat-o de-a lungul timpului.

“Andreea Marin, spune numele colegului de breaslă care te-a ironizat și te-a deranjat”, i s-a adresat Bursucu fostei “Zâne a Surprizelor”.

Andreei Marin nu i-a luat prea mult până să își amintească de felul în care a vorbit Iulia Albu despre ea, de-a lungul timpului.

“Câți n-au încercat. Asta cu deranjatul la mine… sunt trecută prin de toate și mai puțin mă deranjează. Sunt foarte bine antrenată. Știi cum depășești treaba asta? Știi cine ești, pe ce te bazezi și nu te interesează ce spun alții. Doamna cu găina, Iulia Albu. Nu mai țin minte exact cine a încercat ironia, doamna sau găina, dar a încercat-o. Nu i-a ieșit, nu a avut prea mult haz. Acesta e răspunsul. E o modă să încerci să te agăți de cei de care ești sigură că nu îți dau răspunsul înapoi. E comod”, a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

În cadrul aceleiași emisiuni, Andreea Marin și-a adus aminte de adolescență și a mărturisit că în acea perioadă a avut o pasiune pentru Toto Cutugno, căruia i-a trimis și o scrisoare, fără să primească răspuns. Surpriza a venit când, după mai mulți ani, l-a avut pe artist în platoul emisiunii pe care o prezenta.

“Eu am simțit atracția cu mult timp să calce el în platoul meu. Eram copil. I-am și scris în îndepărtata Italie. Toto Cutugno. Nu mi-a răspuns. Tare îmi plăcea. Eram îndrăgostită. M-am chinuit să-i scriu o scrisoare minunată și nu mi-a răspuns niciodată. Peste ani l-am avut ca invitat, în studioul «Surprizelor» și i-am spus. Era un om frumos și e un om frumos”, a dezvăluit Andreea Marin.