IT&C

Schimb de pareri intre Ponta si Basescu

Schimb de pareri intre Ponta si Basescu


Intr-o emisiune televizata, Victor Ponta a declarat ca a discutat telefonic cu Traian Basescu despre vizita in Bruxelles : 

 

„Presedintele mi-a dat un telefon si mi-a povestit ce a discutat cu domnul Barosso. Basescu a discutat despre MCV, iar eu despre activitatea guvernului. […]” 

blank


Premierul Victor Ponta a declarat ca actualul guvern nu si-a folosit resursele corespunzator si ca nu si-a exprimat optiunile din exterior, iar in unele cazuri cine ajunge primul sa isi aduca argumentele pe plan extern are dreptate, nu si cel care ajunge din urma.
Ponta a discutat intr-o emisiune de pe B1TV ca a primit asigurari din partea premierului Belgiei, Elio Di Rupo, in privita aderarii Romaniei in Schengen si ca ar exista o singura opozitie puternica respectiv cea a Germaniei, avand in vedere ca belgienii sunt de partea aderarii :”Mi-as dori ca Traian Basescu, in baza relatiei excelente cu Angela Merkel sa reuseasca cat mai repede sa atenueze aceasta opozitie.”
Seful guvernului a mai declarat ca polemicile dintre el si Basescu inca nu s-au incheiat mai ales ca presedintele continua sa aiba o atitudine ostila.blank