Un bărbat
Actualitate

Scenă incredibile în Timișoara. Un bărbat electrocutat a murit în timp ce făcea baiea murit în timp ce făcea baie

Caz șocant în Timișoara. Medicii au fost chemați prin numărul unic de urgență 112 într-un caz de electrocutare. La fața locului cadrele medicale au identificat un bărbat electrocutat a murit în timp ce făcea baie. Din păcate persoana în cauză nu a mai putut fi salvată.

Un bărbat electrocutat în timp ce făcea baie. Scene incredibile în orașul de pe Bega, Timișoara. Un bărbat în vârstă de 40 de ani s-a electrocutat în timp ce făcea duș. Bărbatul, singur în locuință, a decedat. Familia acestuia a descoperit trupul inert al bărbatului și au solicitat asistență medicală prin numărul de urgență 112.

Persoana decedată locuia pe strada Gări din Municipiul Timișoara. Anchetatorii urmează să stabilească modul în care s-a produs nefericitul eveniment.

Bărbat electrocutat in timp ce făcea baie

Este foarte probabil ca instalația cu care încălzea apa să se fi stricat, însă acest aspect îl vor stabili criminaliștii.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara. Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliției Județean din Timiş.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 40 de anilocuia singur într-un apartament din Timişoara. Acesata s-a electrocutat, după ce a intrat în baie să facă un duş. Cel mai probabil, instalaţia cu care încălzea apa era defectă, însă acest lucru îl vor stabili poliţiştii criminalişti. Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit dosar penal, scrie opiniatimisoarei.ro.

Oamenii legii au deschis un dosar penal

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă. Cazul este investigat de Secția Regională a Poliției Transporturi Timișoara stabilirea stării de fapt și pentru aplicarea măsurilor care se impun.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt şi luării măsurilor de urmare”, a mai precizat IPJ Timiş.

Într-o situație similară, un alt bărbat în vârstă de 54 de ani, de această dată din Argeș, comuna Bălilești a decedat după ce s-a electrocutat la instalația de tăiat lemne.

Potrivit IPJ Argeș, polițiștii din Câmpulung au fost apelați prin numărul unci de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza comunei Bălilești, un bărbat s-ar fi electrocutat.

blank