Scarlet
Medical

Scarlet’S, soluţia care te scapă de cicatricile post acnee şi ridurile fine! Terapia are şi efect de lifting

Scarlet – S, tratamentul cu Radiofrecvență fracționată cu microneedling, este una dintre cele mai aprepiate terapii.

Scarlet-S este un sistem de microneedling cu Radiofrecvență fracționată de ultimă generație, cu aprobare FDA, folosit de cele mai renumite clinici din străinătate.
Scarlet
Scarlet – S. Beneficii

“RF Microneedling este singura varinata de rejuvenare care folosește radiofrecvență fracționată, ce nu necesită timp de recuperare și care are atât componența de rejuvenare profundă, cât și de resurfacing. Tratamentul Scarlet este o terapie avansată de rejuvenare facială, corporală și capilară, realizat cu impulsuri scurte de radiofrecvență fracționată combinată cu microneedling. Are efect rapid, vizibil chiar după tratament.

Aici vorbim despre îmbunătățirea texturii pielii: compactare, micșorarea porilor; o luminozitate vizibil îmbunătățită a tenului, o textură fină și senzația de hidratat; este recomandat în tratament acnee, cicatrici post-acnee; ca efect se numără și o rejuvenare generală la nivelul feței, efect de lifting profund”, spune Dr. Daniela Diveică, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie estetică.
Scarlet
Ce presupune terapia Scarlet – S?

Scarlet – S este primul tratament care folosește un sistem de radiofrecvență fracționată și microelectrozi, deținând patentul “Na effect”, brevetat la nivel global. Platforma RF de înaltă tehnologie este proiectată și fabricată în Silicon Valley, US. Echipamentul este sigur și calitativ, cu certificare FDA.

“Livrează energie directă către epidermă și dermă printr-un control precis al adâncimii de la 0,5 mm la 3,5 mm. Eficiența tehnologiei utilizate și a protocoalelor presetate permit modele de tratament fracționat continuu. Scarlet S oferă rezultate vizibile cu mai puțină durere, fără timp de recuperare și fără sângerări indiferent de tipul pielii”, mai explică medicul chirurg.
Scarlet
Cum acționează tratamentul Scarlet – S?

Scarlet-S folosește o tehnologie capabilă să trateze simultan problemele epidermei și dermei, stimulează țesuturile subcutanate prin trimiterea undelor de radiofrecvență, prin micro-ace special concepute, iar procesul de vindecare a pielii începe cu livrarea acestor unde stimulatoare.

“Aparatul este are un manipul prevăzut cu dispozitiv (capăt) care conține 25 de microace placate cu aur. Acestea penetrează pielea și are loc conducția radiofrecvenței. Ca urmare, țesuturile sunt încălzite și mobilizate, stimulându-se regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen, studiile arătând chiar că acesta este net superior celui deja existent.

Pe măsură ce aceste micro-ace sunt introduse în țesuturile subcutanate, ele stimulează suprafața pielii pentru a începe un proces natural de vindecare.

În consecință, factorii de creștere celulară din stratul superior al pielii intră în acțiune și fac posibilă eliminarea diferențelor de nuanță a pielii, cicatricile de acnee (eliminând găurile cauzate de cicatricile de acnee), cicatricile rănilor, petele, ridurile fine, porii dilatați; oferă pielii un aspect mai tânăr și mai plin; accentuează conturul bărbiei și definește mandibula.

Caracteristica sa deosebită este că, spre deosebire de alte tratamente care au mai apărut între timp și folosesc mod de acțiune similar, este o procedură nedureroasă, care oferă rezultate perfecte chiar și într-o singură ședință, oferind o îngrijire totală a pielii”, mai spune Dr. Daniela Diveică.
Scarlet
Scarlet-S – avantaje

Unul dintre avantajele acestei terapii este faptul că tenul se vindecă rapid după el, mai exact în câteva ore.

“Tratamentul cu radiofrecvență Scarlet-S Golden Needle permite un proces de vindecare și recuperare foarte rapid imediat după tratament. Se va observa foarte faptul că imediat după tratament tenul arată înroșit, dar fără sângerare, pacientele comunicând un ușor disconfort local. La numai o oră după Scarlet-S tenul arată deja perfect, pacientele comunicând faptul că inclusiv disconfortul local a dispărut.

În plus, este posibil să furnizeze energie de radiofrecvență întregului câmp de aplicare într-o manieră stabilizată și omogenă prin intermediul microacelor aurite care pot lucra la adâncimea de 0,5 până la 3,5 mm sub piele. Acest tratament face ca toate straturile pielii să absoarbă uniform energia transmisă de radiofrecvență.
Scarlet
Prin urmare, este posibil să se rezolve multe probleme ale straturilor dermei și epidermei, ceea ce oferă pielii un aspect mai tânăr și sănătos. Pe de altă parte, un alt mare avantaj al acestui tratament este compactarea țesuturilor conjunctive subcutanate prin energie de radiofrecvență în modul de întinerire facial”, mai spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

https://danieladiveica.ro/

Str. Stefan Negulescu 34, Bucuresti

blank