Showbiz, Stiri

Scârbos! S-a lăsat fotografiată goală pe… WC!

Doar că prezentatoarea TV a uitat să-şi acopere… păsăsrica!

61428755

A vrut sa fie simpatica, dar a dat-o in penibil. Vica Blochina, caci despre ea este vorba, este protagonista uneia dintre cele mai jenante fotografii din istoria showbiz-ului nostru.

61428756

Prezentatoarea TV a postat ieri o fotografie de-a dreptul penibila pe Facebook. Vica s-a pozat in timp ce isi facea nevoile pe WC, acoperindu-si goliciunea cu o bluzita tinuta in dreptul sanilor.

Vazand-o in aceasta ipostaza jenanta, prietenii lituaniencei s-au ingramadit sa isi exprime scarba si oripilarea la adresa blondei.

61428757

„Ai uitat sa acoperi vrabiuta”, a constatat un fan. „Te c**i, frumoaso?”, „Sterge poza asta… te faci de ras cu asa ceva”, „Hai ca aici esti penala rau”, „Ai grija, ca se vede”, „Mai urmeaza poza in care iti faci spalaturi vaginale si le ai pe toate… dreaku mi-e scarba… personalitate… 0!!!!”, „Cat de mult te respectam si te stimam!!! Este inadmisibil!!! Poate-ti ceri si tu scuze!!” sau „Penibil… chiar trebuia sa vedem noi cum te scremi ? Bleach..” – sunt doar cateva dintre comentariile fanilor scarbiti.

 

blank