Iubita lui Reghecampf
Featured, Life

Scandalul uriaş în care a fost implicată iubita lui Reghecampf şi acuzaţiile incredibile care i-au fost aduse

Amănunte absolut incredibile din trecutul lui iubita lui Laurenţiu Reghecampf se află abia acum. Corina, cea care ar fi însărcinată în trei luni cu copilul antrenorului, ar fi fost implicată într-un scandal uriaş în urmă cu mai mulţi ani.

Originară din Deva, iubita lui Reghecampf și-ar fi câștigat notorietatea într-un concurs de hostess, și ar avea venituri dintr-un salon de înfrumusețare. Corina l-ar fi acuzat în trecut pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o. Nu se știe clar cine este reporterul în cauză, dar informațiile ar fi reale, conform ziare.com. Mai mult de-atât, respectivul reporter ar fi declarat că nu este adevărat și că la acel moment Corina ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena.

Se pare că iubita lui Laurenţiu Reghecampf ar fi fost escortă şi ar fi lucrat la un video-chat. În ciuda acestor zvonuri, se pare că Laurenţiu reghecampf s-ar fi mutat în Craiova cu cea care ar urma să-i dăruiască o fetiţă în circa jumătate de an, scrie As.ro.

Laurenţiu Reghecampf şi-a oficializat relaţia cu Corina

Relația dintre Laurenţiu Reghecampf şi Corina a devenit oficială, după ce Reghecampf a publicat primele poze alături de aceasta. Scandalul este și mai mare, având în vedere că speculațiile de până acum, referitoare la o posibilă relație extraconjugală, au devenit realitate.

La puțin timp după anunțul divorțului, Laurențiu Reghecampf a decis să facă oficială relația sa cu mai tânăra Corina. Celebrul antrenor publica câteva poze în care apare alături de Corina, tânăra sa parteneră, pe care spun surse apropiate ar fi cunoscut-o prima dată în Dubai. Ulterior cei doi au mai fost văzuți împreună în câteva vacnnțe exotice din Grecia.