Showbiz, Stiri

Scandalul interzicerii emisiunii lui Mihai Bendeac poate genera alte dezvăluiri

Mihai Bendeac somează: „Încă o ticăloşie şi gata. Spun TOT”!

bendeac2_25968800

Deranjat de ieşirea lui Mircea Badea, care compară situaţia lui Willmark, dat afară de Pro TV, cu situaţia sa, îngrădit la exprimare de trustul Intact, Mihai Bendeac răspunde mai dur ca niciodată şi ameninţă cu super-dezvăluiri senzaţionale despre aspectele neştiute din spatele trustului Intact.

Actorul cere pe un ton hotărât ca până miercuri să fie declarat liber de contract de reprezentanţii Antenei 1. În caz contrat, va ieşi în faţa opiniei publice cu dezvăluiri picante despre secretele ce stau în spatele scandalului.

„Dacă până miercuri nu mi se reziliază contractul în condiţii amiabile, joi sau vineri voi apărea în faţa voastră pentru un interviu. Apoi, există Youtube (!!!) şi, mai ales, Piaţa Universităţii….

În ţara asta, e posibil ca un mogul, nu dau nume, să poată lupta cu Băsescu. Dar nu cu mine. În numele celor care şi-au dat viaţa pentru ca noi azi să avem drepturi şi libertăţi, îl anunţ că nu mi-e frică. Din contră.

Deci gata cu „nu te pune cu ditamai trustul că te vor face praf”. Serios? Ia hai!!!

„”Aşa că „IEŞI ACASSSS!!!””, este mesajul postat de Bendeac pe contul său de Facebook.

Întreg scandalul a pornit după ce reprezentanţii Antena 1 i-au interzis lui Mihai Bendeac să filmeze o parodie pe tema rivalităţii dintre Mircea Badea şi Radu Banciu, fapt pentru care actorul a luat poziţie şi a publicat pe pagina sa de Facebook scenariul pe care îl imaginase în legătură cu duelul dintre cei doi.

Antena 1 a anunţat că a renunţat la serviciile lui Mihai Bendeac, înlocuit deja cu o vedetă al cărei nume este păstrat, deocamdată, secret. Show-ul va continua în aceeași componența că și până acum, iar Antenă 1 i-a găsit deja înlocuitor actorului. Noul prezentator iComedy va fi o vedetă cunoscută și îndrăgită de telespectatori și filmările vor fi reluate în cel mai scurt timp posibil, spre fericirea întregii echipe de filmare.

 

 

blank