Featured, Ultima Ora

Scandalul DNA. Ministrul de Interne cere revocarea a doi poliţişti detaşaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie, care apar în înregistrările lui Cosma

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a solicitat, marţi, procurorului şef DNA revocarea a doi poliţişti care apar în înregistrările care privesc activitatea DNA Ploieşti, anunţă miercuri Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

„Ministrul afacerilor interne a solicitat procurorului şef DNA revocarea detaşării din funcţie a celor doi poliţişti care apar în înregistrările care privesc activitatea DNA – Serviciul Teritorial Prahova. Este vorba de comisarul şef de poliţie Iordache Mihai şi comisarul şef de poliţie Florea Gabriela”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI), într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

MAI transmite că, potrivit ordonanţei de urgenţă 43/2002 privind Direcţia Naţională Anticorupţie, revocarea din funcţie, înaintea împlinirii termenului de detaşare, a poliţiştilor de poliţie judiciară detaşaţi la DNA se face prin ordin motivat al procurorului şef.

Solicitarea lui Carmen Dan a fost făcută în cursul zilei de marţi, 13 februarie 2018, completează MAI.