Actualitate, Stiri

Scandalul Camerelor de Comert continua

Scandalul Camerelor de Comert continua

blankDupa cum s-a tot vehiculat prin presa noastra scrisa , presedintele Camerei de Comert a Romaniei, av. Mihai Vlasov, a fost si este contestat de mai multe filiale din teritoriu, care de altfel i-au si facut o plangere penala, sub motivatia ca nu ar justifica cheltuirea a 2.850.000 de euro.

Supararea a nu mai putin de 12 Camere de Comert este si aceea ca , printre altele, Romexpo a ajuns, sub tutela Camerei Nationale conduse de catre dl. Vlasov, de la 26 milioane de lei profit, in 2008, la insolventa in anul 2012.

Iar sirul nemultumirilor nu se opreste aici si continua cu procesul care treneaza de mai multi ani , prin care presedintele ales al Camerei de Comert a Municipiului Bucuresti, profesorul universitar Ion Pargaru, fost sef al Departamentului de Comert Exterior al Ministerului Economiei, acuza in instanta ca a fost inlocuit, in mod ilegal, de la conducerea institutiei, de acelasi Mihai Vlasov.

Desigur ca pana la niste decizii definitive, ale instantelor competente, toate aceste acuzatii nu pot fi considerate ca si dovedite, insa oricum un mare semn de intrebare se poate ridica si anume acela ca sunt prea multe reclamatii, venite din diferite parti si toate indreptate impotriva unei singure persoane, adica a d-luiMihai Vlasov.

(S.I.).

blank