Sport, Stiri

Scandalul anului în fotbalul românesc!

Replici jignitoare între Cornel Dinu şi Ionuţ Chirilă

cornel_dinu

 Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, este în război deschis cu Ionuţ Chirilă, antrenorul celor de la Concordia Chiajna.

Disputa a apărut după meciul din Liga I, la finalul căruia Ionuţ Chirilă a acuzat arbitrajul. Antrenorul Concordiei a fost contrat de Cornel Dinu şi a replicat virulent.

„Badea m-a vrut să fac reconstrucţie la Dinamo, dar s-a dus Cornel Dinu şi l-a rugat în genunchi să nu mă aducă, din cauza urii pe care o are pentru mine. I s-a făcut milă lui Badea de el şi m-a refuzat. Am contractul semnat. Dacă are demnitate, Dinu să plece de la Dinamo. Dacă stă pentru 1.000 de euro pe lună acolo, îi dau eu banii ăştia ca să plece. Să nu mai spuna niciodată că mă propun ca antrenor la Dinamo. Eu nu mai vreau să fiu niciodată antrenor acolo. Negoiţă şi Anghelache m-au vrut la Dinamo înainte de meciul cu U Cluj. Isăilă şi Ionuţ Badea erau variante de rezervă. Chiar am stat la hotelul lui Negoiţă atunci, am discutat patru ore. Mi-au spus că îmi cumpără şi ce jucători vreau de la Chiajna. Mi-au dat 24 de ore să le dau un răspuns, dar i-am refuzat pentru că am o relaţie bună cu Mircea Minea şi am vrut să continui munca începută la Chiajna”, a spus Chirilă, la un post de televiziune.

Dinu nu s-a lăsat nici el mai prejos: „Din câte ştiu, domnii Badea şi Borcea îl consideră un măscărici. E adevărat că aveau pregătit ceva pentru el, îl vedeau mai repede cu un rol sub cupola circului, fără vorbe, doar cu scălămbăieli prin care să sperie copiii năstruşnici. Nu are nici măcar valoarea virgulelor din textele lui taică-su. Chiar dacă ar fi avut loc pe această scenă, ea nu putea fi decât spre binele lui Dinamo, iar pentru asta accept orice, chiar şi această imagine paranoică la care a apelat””.

„Ca orice pantofar, ca orice comercializant de pantofi, şi ăia falşi, poate are de unde. Îmi aduc aminte cum i-a vândut lui Borcea o pereche cu 1400 de euro, aceeaşi pereche pe care eu îi aveam în picioare cu 400, de la Paciotti. Probabil că e atât de darnic din profitul acesta atât de competent pe care l-a realizat, încât are şi această dare de mână surprinzătoare pentru că el, toată viaţa lui, a avut numai luare de mână. Publicaţi-i contractul de la UTA şi o să vedeţi cel mai mare jaf premeditat din istoria fotbalului mondial. Martor indiscutabil poate fi Marius Mitran, pe atunci secretarul clubului. Din cauza asta, Bara s-a scârbit în asemenea hal încât a plătit trei milioane de euro să scape de fotbal şi s-a stabilt de atâta scârbă generală în Austria”, a mai spus Dinu.

 

 

blank