Actualitate, Stiri

Scandal uriaş la Pro Tv! Poliţia a fost chemată să intervină

Angajaţii au fost aruncaţi în stradă pe motiv de restructurare, fără ca ei să primească vreo decizie scrisă în acest sens

  protv_logo_01_05_54212100

Astăzi, câțiva politisti au ajuns la sediul Pro TV, după ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajații disponibilizați, scrie reportervirtual.ro.

Se pare că trustul se află în pragul dezastrului şi urmează restructurări masive, însă felul în care au început concedierile lasă mult de dorit.

Câțiva politisti au ajuns la sediul Pro TV, după ce au fost solicitati prin 112 de zeci de angajații disponibilizați. Cei dați afară au chemat forțele de ordine pentru că nu a fost o concediere ca la carte, ci au fost anunțați, apoi imediat li s-au confiscat telefoanele pe firma, le-au fost inchise calculatoarele şi au fost scoși din clădire cu bodyguarzii.

“Ni s-a spus că încetează colaborarea cu noi și să părăsim clădirea în jumătate de oră. Bodyguarzii chiar ne-au rugat frumos să plecăm ca să nu le facem probleme. Ne-au întrerupt calculatoarele fără niciun motiv.”, a declarat o sursă în presa de specialitate.

“În acest moment, așteptăm să ne dea o hârtie pentru că nu avem niciun fel de explicație legată de motivul restructurării”, a mai povestit un angajat al Pro TV care a dorit să-și păstreze anonimatul, pentru paginademedia.ro. De la departamentul de PR au fost concediate 10 persoane, desfiinţându-se întregul departament de PR şi Comunicare pentru toate posturile deţinute de Pro TV S.A. Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Sport.ro, dar și posturile de radio.

Următorul departament vizat de concedieri este cel de promo, care numără 20 de angajaţi, susţine aceeaşi sursă.

În plus, realizatorul TV Dan Cruceru şi Ioana Moldovan, precum şi întreaga echipă a emisiunii Poveştiri Adevărate a fost restructurată. Astfel, 30 de persoane şi-au pierdut locurile de muncă, mai scrie paginademedia.ro.

La acestă oră se știe că a fost concediat întreg departamentul de PR, cel care a fost coordonat de Maria Apostol. Cei care semnează sau au semnat decizia de concediere urmăreau să facă o grevă spontană în fața televiziunii.