Showbiz, Stiri

Scandal şi nervi! Bahmu şi Prigoană, la un pas de un nou divorţ?

Ce îi nemulţumeşte, din nou, pe cei doi soţi

silviu-prigoana-adriana-bahmuteanu

Un nou scandal pare sa umbreasca fericirea familiei formata din Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Desi cei doi s-au impacat de dragul copiilor, nu reusesc sa cada la pace in ceea ce priveste datoriile pe care o firma condusa de fiul afaceristului, Honorius, le-ar avea fata de Adriana.

Desi de ceva vreme locuiesc din nou impreuna, hotarand sa mai dea o sansa casniciei lor, cel putin de dragul copiilor pe care ii au impreuna, relatia dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana pare sa fie din ce in ce mai tensionata.

Asta se datoreaza faptului ca, chiar daca au redevenit o familie, Adriana Bahmuteanu continua demersurile in instanta pentru a obtine despagubiri banesti de la o companie aflata in administrarea fiului cel mare al afaceristului, Honorius.

Vedeta de televiziune spune ca a fost nedreptatita in momentul in care, imediat dupa ce a parasit impreuna cu cei doi copii, caminul conjugal pe care il impartea cu Silviu Prigoana, a fost concediata.

Tocmai de asta, cere firmei despagubiri in valoare de 100.000 de euro. Cei doi au avut un schimb destul de dur de replici in cadrul emisiunii „Un Show Pacatos” de la Antena 1, Adriana insinuand chiar ca ii este teama ca, dupa acest episod, sa mearga acasa si sa imparta patul cu sotul ei.

A doua zi, de dimineaţă, cei doi au început ziua certându-se şi ameninţându-se. „A fost cumplit. Ne-a povestit ca a tipat la ea, ca a amenintat-o. I-a spus ’Las’ ca vezi tu ce-o sa patesti’. E foarte speriata. Si-a sunat si avocatul care i-a zis ca daca Prigoana devine violent sa cheme imediat politia”, au povestit surse în presa mondenă.

blank