Showbiz, Stiri

Scandal! Răzvan Ciobanu a luat-o pe urmele Iuliei Albu?!

Ce spune designerul despre ţinutele vedetelor de la „Vocea României”!

razvan-ciobanu-vocea-romaniei

Pe contul sau de Facebook, Razvan Ciobanu a facut praf tinutele afisate de prezentatori si antrenori in prima gala live marca „Vocea Romaniei”.

De cand a revenit in lumina reflectoarelor, Razvan Ciobanu isi face adesea simtita prezenta prin comentarii acide la adresa tinutelor pe care vedetele le afiseaza in public, aidoma Iuliei Albu.

Aseara, designer-ul a dezvaluit, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca a privit oripliat la prima gala live „Vocea Romaniei”, iar asta din pricina outfit-urilor purtate de Loredana, Nicoleta Luciu, Horia Brenciu si Pavel Bartos.

loredana-rochie-1-decembrie1

„Loredana are o rochie cum nu am mai vazut de muuuuulta vreme. Ba nu, cum nu am mai vazut vreodata. Dintr-un tul ieftin, mizerabil si strident. Cu niste cercei din plastic, manufacturati (parca) de un copil oligofren, de la grupa mica. Nicoleta Luciu parca-i un clovn sau un personaj de desen animat, familia adams sau ceva pe acolo. Bartos cu un sacou incropit din gunoi, cu 3 sau 5 revere… cica este o inovatie spectaculoasa, in capul tampitului care si l-a imaginat. Horia Brenciu… parca-i un magnet ce a adunat toate tablele de la metrou. Imi aminteste de un film romanesc, prost, ‚Medalia de onoare’”, a scris Razvan Ciobanu pe reteaua de socializare.

Singurul care, din punct de vedere vestimentar, i-a fost pe plac designer-ului, este Marius Moga

blank