Showbiz, Stiri

Scandal! Oana Zăvoranu, pericol public pentru poliţişti!

Totul i se trage de la o fotografie postată pe internet

Oana motor

Oana Zăvoranu este implicată într-un nou scandal. De această dată, cu Poliţia Rutieră. Artista nu a fost amendată, ba din contră, un poliţist riscă să fie sancţionat. Motivul? Oana Zăvoranu a postat pe un site de socializare imagini în care se află pe o motocicletă a poliţiei. Reprezentanţii Brigăzii Rutiere Bucureşti au deschis o anchetă pentru a-l identifica pe agentul care i-a permis acest lucru.

Excentrică din fire, Oana Zăvoranu a vrut să iasă din nou în evidenţă. Îmbracată într-o ţinută sexy, artista şi-a făcut mai multe fotografii pe una dintre motocicletele Brigăzii Rutiere Bucureşti. Nu le-a ţinut însă pentru colecţia personală, şi a vrut să le arate şi fanilor. Astfel, artista a postat fotografiile pe un site de socializare.

În imagini se observă cum Oana Zăvoranu este ajutată chiar de către poliţist să stea pe motocicletă. După ce imaginile au ajuns în presă, Brigada Rutieră Bucureşti a deschis o anchetă internă pentru a-l identifica şi, totodată, pentru a-l sancţiona pe agentul rutier extrem de ,,amabil”.

Andrei Codău: “Cu siguranţă, acestea au fost efectuate cu câteva luni în urmă, pe timpul verii, însă trebuie să identificăm şi poliţistul care se afla lângă aceasta şi care sunt circumstanţele în care fotografiile au fost făcute”.

Dacă va fi găsit vinovat, poliţistul riscă să fie sancţionat disciplinar.