Politic

Scandal monstru intre PNL si PDL la vederea recuperatorilor

In ciuda unei aparente intelegeri, intre PNL si PDL disensiunile exista, sunt numeroase si, mai mult, ele se agraveaza pe zi ce trece. Acestea nu sunt legate numai de subiecte politice, iar, in ultima vreme, ele s-au acutizat din cauza banilor si a datoriilor mostenite, unele extrem de mari. Cum acum PNL si PDL formeaza un singur partid, se pune problema achitarii acestor datorii prin efort comun, ceea ce a declansat adevarate scandaluri in sanul formatiunii politice. Probleme de acest gen exista si la centru, dar in anumite filiale din tara, se poate vorbi de adevarate cutremure legate de achitarea datoriilor mostenite.
 
PNL si PDL
 
Un episod recent a apărut in Vrancea  unde problemele mari vin din partea fostilor democrat-liberali care au de plătit numai la Telekom (fostul Romtelecom) aproximativ 25.000 de RON. La acestea se mai adaugă datorii către CEC pentru sediul in care a functionat partidul pana nu de mult și catre Electrica.Problemele au fost agravate și de un avertisment urmat de blocarea conturilor partidului de catre o firma de recuperari creante angajata de Telekom.
 
In situatia data, vechii liberali refuza categoric sa achite datoriile noilor colegi, le cer acestora sa se descurce singuri si sa nu afecteze activitatea intregii filiale.
 
Problema de la Vrancea nu este unica, dar este cea care a tras un semnal de alarma ca urmare a escaladarii conflictului. Pe de alta  parte, Mai peste tot în tara, debitorii vin peste PNL din pricina datoriilor acumulate de fostii liberali sau de fostii democrat-liberali. Niciuna dintre parti nu pare dispusa sa plăteasca datoriile acumulate de colegii lor.
 
Sefii de la centru sunt insa ingroziți de faptul că peste problemele financiare se vor suprapune în curand și problemele legate de alegerilor locale și de vanitatile declansate de apropierea acestora asa ca atunci haosul va atinge cote maxime.Pentru a se evita aceasta situatie, s-au impus de la centru tot felul de cote de cotizații pentru filiale, pentru a strange bani incat sa rezolve atat datoriile de la sediul central cat și pe cele din teritoriu.
blank