Showbiz, Stiri, Ultima Ora

Scandal monstru în familia Mădălinei Manole de Sărbători.

Scandal fără precedent între familia Mădălinei Manole şi Petru Mircea! De data aceasta, totul a început de la un sac cu jucării de pluş, pe care fratele cântăreţei îl pregătise pentru fiul Mădălinei. Jucăriile fuseseră cumpărate chiar de artistă, înainte să moară. Bărbatul l-a sunat pe Petru Mircea, pentru a-l ruga să-i dea copilului jucăriile, dar a fost înjurat şi jignit.

madalina_m_crop_644x416_26886400

Pe vremea când trăia, Mădălina i-a cumpărat sute de jucării nepotului său, pe care, acum, fratele fetei cu părul de foc vrea să i le dea fiului Mădălinei.

“Zilele trecute l-am sunat pe nemernicul ăla de la Otopeni şi mi-a răspuns şi mi-a vorbit foarte urât. Foarte urât. Şi am rămas dezamăgit şi nu am cu cine să mai discut. Da, am nişte jucării strânse. Voiam să i le dau. De fiecare dată, de Crăciun, n-am putut să i le dau nepotului. Şi multe le-am dat unui băieţel al naşilor mei. M-a făcut în toate felurile. Şi pe mine şi pe tata şi pe mama. Nu ai cu cine discuta. Mi–am dat seama că acel individ e foarte periculos. Nu ai cu cine să discuţi. Pe el nu l-a mai deranjat nimeni. Nici prin presă, nici acasă, bătându-i în poartă, nici la cimitir nu l-am mai văzut şi nu avea niciun motiv. Este un om orbit de ură şi de răutate şi prostie, limitat la minte pentru că numai eu ştiu ce mi-au auzit urechiele”, a spus Marian Manole, fratele Mădălinei Manole.

În loc de înţelegere, Marian Manole s-a lovit de o rafală de cuvinte jignitoare.

“El a ţinut expres să-mi răspundă la telefon, am rămas blocat când mi-a răspuns, că am crezut că nu-mi va răspunde, şi a vorbit ca un mitocan. Nici nu pot să reproduc cum ne-a făcut după atâta timp. Eu le-am pregătit de foarte mulţi ani. În fiecare an am strâns câte ceva. Şi zic, Doamne, dacă ne-om vedea, dacă l-oi prinde şi ne va lăsa să ne ducem 5 minute acolo. Dar la cum mi-a vorbit Am rămas dezamăgit la cum mi s-a vorbit în telefon. O să le dau la alţi copii. Şi nepotul meu o să crească şi poate că o să reuşim să-l vedem în alte auspicii şi circumstanţe. Eu am crezut că el o să-mi răspundă mai calm şi că o să putem să dialogăm. Să facem un dialog, în telefon, calm, în limitele normale ale unui dialog. Nu se poate. A început cu jigniri, cu urlete, cu toate alea”, a mai spus fratele artistei.