Showbiz, Stiri

Scandal monstru în Antena 1! Bianca Drăguşanu s-ar putea să-şi piardă iar job-ul din trust?!

Starleta a reuşit să enerveze o vedetă, care a înjurat toată echipa emisiunii şi a plecat de la filmări

 bianca

Bianca Dragusanu este o sursa inepuizabila de scandaluri, iar de cand filmeaza pentru emisiunea „Splash” a generat deja un conflict cum nu s-a mai pomenit in showbiz.

Conform unor surse aflate pe platourile de filmare de la Bacau, roscata este tratata de echipa productiei de la Antena 1 ca o adevarata diva si i se repeta constant ca este cea mai importanta vedeta a show-ului, concurentii fiind undeva in subsidiar.

mizil 2
Serghei Mizil si o parte din echipa jignita de cineva din echipa emisiunii

Săptămâna trecută, cand vorbea la telefon cu un membru al echipei de filmare care ii amintea ca ea trebuie sa fie in centrul atentiei, sa aiba multe interventii verbale si sa arate spectaculos, in timp ce „toti ceilalti sunt doar de umplutura”, fosta sotie a lui Slav a activat difuzorul mobilului.

mizil 1

Rezultatul? Concurentii au auzit fiecare vorba si astfel s-a declansat un dezastru pe platourile de filmare. Daca unii participanti si-au aratat nemultumirea prin cateva reprosuri si discutii pe la colturi, Serghei Mizil, fire vulcanica, a injurat de mama focului pana a ragusit, mortii celor vizati fiind si ei pomeniti. Nici Bianca nu a scapat de tirada de vorbe grele a afaceristului, desi a incercat sa-l calmeze.

„Miercurea trecuta a fost scandal mare, pentru ca s-a aflat chiar din gura unui membru al echipei emisiunii ca scenariul este gandit astfel incat prezentatoarea sa iasa in evidenta, ceilalti participanti contand mult mai putin. Totul a iesit la iveala cand Bianca vorbea la telefon cu o persoana din staff care-i spunea ca ea trebuie sa fie in centrul atentiei, in timp ce concurentii sunt doar de umplutura. Bianca a apasat pe speaker si asa a putut auzi toata lumea. Evident ca vedetele din competitie, dupa ce au depasit starea de consternare, si-au exprimat dezamagirea.

mizil
Mizil prefera linistea marii decat itele incurcate de Bianca in productia emisiuni

Dupa ce s-au mai domolit spiritele, au sunat la producatori si le-au cerut socoteala pentru vorbele auzite. Serghei Mizil insa a avut alta reactie! Timp de doua ore, acesta a injurat incontinuu echipa, a zis ca el nu e un neica nimeni care sa se lase calcat in picioare doar ca sa apara la televizor, dupa care a plecat. In ciuda rugamintilor tuturor celor prezenti pe platou, care l-au sfatuit sa se gandeasca mai bine si sa ia in calcul si obligatiile contractuale, Serghei a plecat val-vartej, direct la Mamaia, unde detine un restaurant, si nici pana in ziua de azi nu l-a convins nimeni sa se intoarca la filmari”, a declarat o sursa de pe platourile de filmare pentru presa mondenă.

blank