Showbiz, Stiri

Scandal! Mihaela Rădulescu, atacată dur de Iulia Albu

„A început o sută de facultăţi şi nu a terminat niciuna!”

iulia-albu-rochie-mihaela-radulescu

Iulia Albu a trecut-o săptămâna aceasta pe lista neagră pe Mihaela Radulescu, pentru că nu i-a placut deloc cum s-a îmbrăcat vedeta la Elle Style Awards. Însă, peste toate, Iuliaa lansat şi jigniri!

Iulia Albu s-a aratat dezamagita de alegerea vestimentara a Mihaelei Radulescu la Elle Style Awards. Vedeta a prezentat evenimentul si a ales o rochie neagra din dantela, care a lasat la vedere lenjeria intima. A fost, cu siguranta, o aparitie menita sa genereze controverse, insa Iulia Albu a trecut cu usurinta nu doar la critici dure, ci si la jigniri.

iulia-albu-gopo-2011

Deranjata de alegerea vestimentara a Mihaelei Radulescu, marca Dana Budeanu, criticul de moda a ajuns in platoul Wowbiz si a inceput sa arunce cu cuvinte dure. “Este o rochie urata, urata”, a declarat ea, amintind ca, la randul ei, a aparut cu o rochie din dantela, la fel de tramsparenta, la un eveniment de acum doi ani.

Insa, in opinia ei, tinuta a fost mult mai frumoasa decat cea aleasa de Mihaela. „Mai nou toata lumea face rochii transparente, cand am purtat eu, toata lumea a fost intrigata. Seamana cu a mea, numai ca a mea era mult mai frumoasa”, a adaugat Iulia. Atacul „stilistic” nu s-a oprit insa aici, fosta sotie a lui Mihai Albu ajungand chiar sa o jigneasca pe Mihaela Radulescu, spunand: „A inceput o suta de facultati si nu a terminat niciuna”.

Iulia Albu a criticat, de altfel, si coperta noului numar al revistei Elle, pe care apar Mihaela Radulescu, Andreea Raicu, Catrinel Menghia si Antonia, spunand:

„Noua coperta ELLE marcheaza o dubla/tripla premiera. Cel mai prost styling pe care l-am vazut in ultimii ani. Cea mai prosta compozitie: personajele nu sunt parte din aceeasi poveste creand senzatia de fotografii decupate si lipite. Cea mai nefericita combinatie de personaje pe care am vazut-o in ultimul timp.

elle

Evident, Andreea Raicu (miss fata de la tara/printesa cumparaturilor), vesnica si nelipsita din TOATE “combinatiile” Elle Romania (stie Roxana Voloseniuc despre ce vorbesc…), diva in exil Mihaela Radulescu, a carei prezenta domina intreaga imagine, fiind din punctul meu de vedere punctul de atractie al intregii imagini si unul dintre putinele motive pentru care as putea lua in considerare cumpararea acestui numar, Catrinel Menghia/Marlon Brando, inaltata din pacate inutil de evident pe acele platforme pentru a crea o silueta dominanta, misiune evident esuata si Antonia inecata si pierduta intr-o rochie cu totul alta masura decat cea corecta.

Ideea de baza este ca am obtinut (noi, romanii) franciza DOLCE & GABBANA pentru Romania, ceea ce, desigur, este imbucurator…”

blank