Este scandal la şedinţa Biroului Politic Naţional a PNL. Ludovic Orban cere încetarea acesteia, după ce a constatat că şedința nu a fost convocată statutar.

Scandal la şedinţa BPN a PNL. Preşedintele PNL Ludovic Orban cere încheierea şedinţei BPN a PNL, după a constatat că ședința nu a fost convocată statutar.

Scandal la şedinţa BPN a PNL

Vineri, începând cu ora 12:00, liberalii s-au reunit în ședința Biroului Politic Național convocată de premierul Florin Cîţu. Ludovic Orban a refuzat să-i dea cuvântul liderului deputaților PNL, Florin Roman, până când a verificat dacă această ședință a fost convocată statutar.

În urma verificărilor, Orban a constatat că ședința nu a fost convocată statutar și a cerut încetarea acesteia

Ludovic Orban îl consideră pe vinovat pe Florin Cîțu pentru criza actuală: ‘Oricine are ochi și minte poate să vadă adevărul în această situație’

Înainte de şedinţa BPN a PNL, Orban a declarat că Florin Cîțu nu a întrebat pe nimeni când l-a remaniat pe Stelian Ion.

„Nu văd de ce să mă întrebe pe mine sau să ceară acordul partidului. Până acum s-a comportat…într-un mod în care nu a consultat președintele partidului. Eu v-am spus că am fost anunțat prin SMS cu două minute înainte de declarația făcută de premier despre revocarea din funcție a ministrului Stelian Ion”, a spus liderul PNL.

Întrebat dacă îl vede responsabil pe Florin Cîțu pentru declanșarea acestei crize, Orban a spus: „Oricine are ochi și minte poate să vadă adevărul în această situație”.

De asemenea, el a spus că nu va permite niciunui liberal să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.