Showbiz

Scandal la cea de-a doua nunta a Laurei Cosoi. Un barbat dezbracat a facut show

Dupa nunta oficiala de acum o saptamana, Laura Cosoi a imbracat din nou rochia de mireasa in acest weekend, la Targu Mures, unde a avut cea de-a doua petrecere de nunta. Petrecerea nu a fost lipsita insa de peripetii pentru ca un barbat a facut scandal, deranjandu-i pe invitati.
 

Asa cum ea insasi anuntase pe retelele de socializare si asa le sta bine unor vedete, Laura Cosoi si Cosmin Curticapean nu s-au multumit cu o singura nunta, cea de acum o saptamana, de la Iasi. Mirii au mai dat o petrecere, de data aceasta in Ardeal, de acolo de unde este omul de afaceri. De data aceasta party-ul a avut un aer traditional, toti invitatii – circa 300 la numar – purtand costume populare. 

 
Un incident mai putin obisnuit a fost cat pe ce sa ii strice petrecerea, scrie wowbiz.ro. Ca sa ajunga pe insula, unde era organizata nunta, invitatii au trebuit sa treaca lacul pe un ponton plutitor. Lacul este insa loc de agrement si cum nunta a avut loc sambata, foarte multa lume venisesa sa se relaxeze la umbra copacilor sau sa faca o baie in lac. Un barbat care inota in zona s-a aratat deranjat de traficul intens de pe lac care ii stricase, se pare, linistea si a inceput sa se certe cu invitatii. Protestatarul dezbracat s-a prins cu mainile de marginea pontonului si cu greu a putut fi calmat si dat la o parte.
 
Nu este singurul incident neplacut care a avut loc. Saptamana trecuta, la cununia care a avut loc la Iasi Laura Cosoi s-ar fi enervat foarte tare cand a vazut pe site-ul de cancan WOWbiz.ro fotografii realizate in biserica, cu pregatirile care se faceau in lacasul de cult, asta desi le ceruse celor care se ocupau de organizarea nuntii sa nu permita accesul niciunui jurnalist.
blank