Actualitate, Featured

Scandal la casa familiei Luizei, după ce jandarmii au venit să o ia pe mama fetei, cu forta, la DIICOT

Jandarmii și agenții se află, la ora transmiterii știrii la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice, potrivit Mediafax.

Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă și, ulterior, a leșinat.

La domiciliul familiei Melencu se află, la ora transmiterii știrii, agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice.

„Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei.

„Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

Mama Luizei a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii.

„Vor să mă ia cu forța. Pentru ce, pentru ce că nu am făcut nimic! Au adus jandarmii să mă ia cu forța. Încearcă prin orice metodă să ajungă la ceea ce vor ei. Îmi este foarte frică și imi este rău. Simt că nu mă pot tine pe picioare”, a declarat, corespondentului Mediafax, Monica Melencu, mama Luizei Melencu.

Bunicul fetei le-a strigat jandarmilor: „Ce aveți cu noi? De ce ne luați? Nu vrem funcții, nu avem de-a face cu politica. Lăsați-ne să trăim liniștiți”.

Bunicul Luizei a avut la un moment dat un schimb de replici cu un jadarm:

Jandarm: Vă respect părul alb
Bunicul Luizei: Părul alb da, dar nu durerea din suflet. (…) Am pierdut o fată scumpă și dragă. Veniți să ne luați ca pe niște perverși. Cu ce am greșit noi? Refuzăm, am refuzat indiferent de ce se întâmplă.

Jandarmii declară: Suntem aici să desfășurăm activități specifice. Vă multumesc.
Bunicul Luizei: Știm noi ce se întâmplă acolo? (nr: sediul DIICOT) Nu mai avem încredere în nimeni. Știm ce se întâmplă în cușca cu lei, dacă intrăm acolo?”

Ulterior, bunicul fetei a amenințat că își dă foc.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT București pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citație în acest sens.

Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, iar vineri a fost emis un mandat.

diicot, scandal jandarmi, luiza melencu , alexandra macesanu, monica melencu