„Tu ce profesie ai, în afară de croitoreasă necalificată? Nu eşti un exemplu bun de urmat”

Iulia Albu

Iulia Albu îi aruncă vorbe grele Biancăi, fashionista o critică pe roşcată şi le spune tuturor că nu este un exemplu bun de urmat.

BIANCA Iulia

Iulia Albu şi-a pus mâna în dreptul feţei Biancăi şi a spus că toate fetele pot arăta ca ea! Vedeta le transmite tuturor adolescentelor că nu este bine să-şi dorească să arate precum Bianca.

Iulia Albu: „Toţi cei care apar sunt un produs cu dată de expirare. Eu nu expir pentru că am şcoală! Eu nu trăiesc din imagine. Bianca foloseşte mult Photoshop. Tu de fapt ce profesie ai? În afară de croitoreasă necalificată! Ţi se pare degradant să ai meseria de fotomodel? Oricine poate să ajungă precum Bianca. Nu este un exemplu bun de urmat”, a declarat vedeta la o emisiune tv.

Biacna Iuilia

Bianca: „Nu pot decât să o ascult şi atât. Criticile sunt constructive. Am două ceasuri pe care o să le port toată viaţa mea. Şi eu am un atelier şi am din ce să trăiesc. Şi Iulia la rândul ei foloseşte Photoshopul”

După emisiune, însă, Bianca şi-a arătat adevărata faţă, demionstrând că de fapt s-a simţit jignită de Iulia Albu. Dacă fashion-editorul o face praf pe Bianca, de câte ori are chef, nici roşcata nu pare să stea liniştită.

Bianca

Bianca şi-a pus un serveţel pe faţă pe care l-a găurit, anunţându-şi fanii: „Stiati ca sunt FAN Iulia Albu?? Wowbizzz;))”.

Comentariile fanilor au venit de îndată! „)))nuu trebuie inca cineva ciudat … esti varzaaaa :)))))”.

 

 

 

 

Citeste si...
Era de aşteptat! Leo de la Strehaia i-a dat papucii şi Renatei