Florin Piersic
Showbiz

Scandal în timpul unui spectacol al lui Florin Piersic. Marele actor a răbufnit

Florin Piersic a răbufnit pe scena unui eveniment din Cluj după ce un bărbat i-a stricat momentul artistic. Actorul i-a transmis un mesaj dur celui care l-a întrerupt și l-a rugat să plece acasă.

Florin Piersic a fost prezent la un eveniment din Cluj și a avut parte de un moment neplăcut chiar în timpul spectacolului. Actorul a fost întrerupt de un bărbat în stare de ebrietate care i-a cerut bani, iar reacția maestrului a fost pe măsură.

Florin Piersic l-a numit pe bărbatul care i-a stricat spectacolul vagabond și i-a spus să plece de la eveniment. Actorul a declarat că el merită să primească bani pentru momentul artistic, nu cel care l-a întrerupt.

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a spus Florin Piersic în timpul evenimentului din Cluj-Napoca. Filmarea cu scandalul dintre actor și acest bărbat a devenit virală pe Tik Tok.

„Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Piersic după scandal.

Florin Piersic, prezent Zilele Clujului

În urmă cu câteva săptămâni, Florin Piersic a fost prezent și la Zilele Clujului. Evenimentul a avut loc pe 18 mai 2023, de la ora 20:00, în Piața Unirii. Nu doar actorul a încântat publicul, ci și Ada Milea.

Marele actor a avut un moment artistic impresionant, numit
„Teatrul, dragostea mea”.

blank