Showbiz, Stiri

Scandal in showbiz! Vezi cine il ataca pe Smiley

“Nu justifica banii pe care ii incaseaza”, a declarat Florin Petrescu.

Fostul component al trupei “Vacanta Mare” considera tariful perceput de Smiley pentru un concert unul exagerat in comparatie cu ceea ce ofera cantaretul pe scena, dar si cu criza financiara, resimtita de majoritatea artistilor.

smiley_tarif-marit_37ea21753cIn timp ce multi artisti si-au micsorat onorariul perceput pentru spectacole, Smiley si-l mareste in fiecare an, lucru care pare sa ii deranjeze colegii de breasla. Revoltat, Florin Petrescu il ataca pe cantaret, nefiind deloc de acord cu tariful perceput de acesta.

Axinte are si experienta ca organizator de evenimente, ceea ce il ajuta sa analizeze situatia si sa compare onorariile vedetelor cu ceea ce ofera pe scena. “Acum, alerg la 20 de primarii, ca sa fac evenimente la trei. Nu mai e ceea ce era inainte. S-au dus vremurile cand aveam spectacole de nu mai puteam face fata.

60699361Din pacate insa, dupa ce ca e criza financiara, mai sunt si artisti care au preturi exagerate, precum e Smiley care cere 4.000 de euro pentru cateva melodii. Pretul este piperat in comparatie cu preturile de pe piata muzicala, dar si cu ce ofera el pe scena. Nu justifica banii pe care ii incaseaza”, a declarat Petrescu, atacandu-l destul de dur la adresa artistului. (D.A)